Beoordelingen van 't Oud Clooster

1601 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
1601 beoordelingen
datum score
dennis
Beoordeeld op: 08/03/2020
dennis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke bediening, lekker eten. Leuke...

Vriendelijke bediening, lekker eten. Leuke sfeer.

Nicole
Beoordeeld op: 08/03/2020
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel gezellig, informeel en vooral erg smakelij...

Heel gezellig, informeel en vooral erg smakelijk gegeten!

Nicolas
Beoordeeld op: 07/03/2020
Nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Op de kaart kan je kiezen van simpel tot specia...

Op de kaart kan je kiezen van simpel tot speciaal, waarbij elk gerecht extreem lekker en mooi gepresenteerd is. Het Marrokaans veggie stoofpotje is een aanrader. Vriendelijk personeel en gezellige inrichting.

placeholder
Gino
Beoordeeld op: 07/03/2020
Gino beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Van zodra je binnenkomt ervaar je de aangename...

Van zodra je binnenkomt ervaar je de aangename sfeer en de gezelligheid van dit restaurant. De kaart is eerder beperkt maar alle gerechten worden met verse producten gemaakt en dat proef je. Het vriendelijke en behulpzame zaalpersoneel laten je in je eigen tempo genieten van een aangename avond onder vrienden, samen genietend van lekkere maaltijden.

Marjolein
Beoordeeld op: 06/03/2020
Marjolein beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Megalekker en keigezellig!...

Megalekker en keigezellig!

Jelle
Beoordeeld op: 03/03/2020
Jelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We kwamen de verjaardag van mijn vriendin viere...

We kwamen de verjaardag van mijn vriendin vieren, en hebben een heerlijke avond gehad. Gezellige setting, geweldig lekker gegeten, en op een ideale locatie om nadien eventueel nog een stadswandeling te maken. Nieuw topadresje, check.

Marga
Beoordeeld op: 02/03/2020
Marga beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en een gezellige ongedwongen sfeer!...

Lekker eten en een gezellige ongedwongen sfeer!

Inge
Beoordeeld op: 02/03/2020

Gezellig, lekker, vlotte en vriendelijke ontvan...

Gezellig, lekker, vlotte en vriendelijke ontvangst en bediening

Michael
Beoordeeld op: 01/03/2020
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijk personeel!...

Lekker eten, vriendelijk personeel!

Els
Beoordeeld op: 27/02/2020
Els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Weer een gezellige avond in 't Oud Clooster!...

Weer een gezellige avond in 't Oud Clooster! Een supervriendelijke bediening en de witloofrolletjes waren weer lekker!

datum score