Beoordelingen van Spoorloos Perron

518 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
518 beoordelingen
datum score
Susan
Beoordeeld op: 14/09/2021
Susan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De prijs-kwaliteit verhouding in het Spoorloos...

De prijs-kwaliteit verhouding in het Spoorloos Perron is één van de beste die ik ken. Je gaat nooit met honger van tafel, er wordt met hoogwaardige producten gewerkt en ook de wijntjes zijn duidelijk met zorg gekozen!

Geert
Beoordeeld op: 12/09/2021
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wegens tijdsgebrek hadden wij gevraagd om snel...

Wegens tijdsgebrek hadden wij gevraagd om snel bediend te worden. Dit werd perfect nagekomen.

Catherine
Beoordeeld op: 11/09/2021
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Chaotische bediening, niemand die wist wie...

Chaotische bediening, niemand die wist wie met welke tafel bezig was ondanks het feit dat er niet zoveel volk was. Na meer dan een uur wachten op ons eten kwam men nog eens vragen wat we wilden.... Men was de bestelling vergeten op te nemen....

Mich
Beoordeeld op: 10/09/2021
Mich beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit/kwantiteit SUPER!...

Prijs/kwaliteit/kwantiteit SUPER!

Werner
Beoordeeld op: 02/09/2021
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs kwaliteitverhouding...

Goede prijs kwaliteitverhouding

Leslie
Beoordeeld op: 28/08/2021
Leslie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijk, behulpzaam personee...

Lekker eten en vriendelijk, behulpzaam personeel

Elisabeth
Beoordeeld op: 27/08/2021
Elisabeth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Enorm vriendelijke bediening en lekker gegeten!...

Enorm vriendelijke bediening en lekker gegeten! Ik kom zeker nog terug!

Eddy
Beoordeeld op: 27/08/2021
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, goede bediening...

lekker eten, goede bediening

Weemaes
Beoordeeld op: 26/08/2021
Weemaes beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede service. Was weer een poosje geleden...

Zeer goede service. Was weer een poosje geleden, maar kom spoedig weer terug. Fijn zitten in de tuin Keuken prima

Luc
Beoordeeld op: 25/08/2021
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en een zeer vriendelijke bedie...

Zeer lekker eten en een zeer vriendelijke bediening.

datum score