Beoordelingen van Spoorloos Perron

70 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
70 beoordelingen
datum score
Roberto B.
Datum restaurantbezoek: 24/04/2018
Roberto B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Spoorloos betekent voor ons iedere keer een...

Spoorloos betekent voor ons iedere keer een stukje vakantie genieten. Een zeer klantvriendelijke bediening en een ruime keus aan lekkere, gezonde gerechten. Wij blijven Spoorloos trouw! roberto & william

Ilse C.
Datum restaurantbezoek: 24/04/2018
Ilse C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk onthaal en een lekkere, copieu...

Heel vriendelijk onthaal en een lekkere, copieuze dagschotel. Ook een restorestje meegekregen naar huis.

Lieven
Datum restaurantbezoek: 16/04/2018
Lieven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals gewoonlijk zeer goed....zowel bediening...

Zoals gewoonlijk zeer goed....zowel bediening als eten....zeker aan te raden..

Piet B.
Datum restaurantbezoek: 12/04/2018
Piet B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Supervriendelijke bediening zoals altijd en...

Supervriendelijke bediening zoals altijd en een heerlijke steak met frietjes voor een schappelijke prijs. Kortom prijs/kwaliteit TOP!

Kathleen T.
Datum restaurantbezoek: 04/04/2018
Kathleen T. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte vriendelijke bediening lekker gegeten...

Vlotte vriendelijke bediening lekker gegeten prima prijs kwaliteit top

veerle
Datum restaurantbezoek: 28/03/2018
veerle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

no nonsense stijl in bediening, sfeer lekker...

no nonsense stijl in bediening, sfeer lekker eten

NADINE
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Datum restaurantbezoek: 20/03/2018
NADINE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We meldden dat we half uurtje later kwamen...

We meldden dat we half uurtje later kwamen en dat was helemaal geen probleem. Super vriendelijke bediening. Het menu was heel lekker, grote porties. Zeker een aanrader. Als ik dan 1 minpuntje mag geven, we zaten dicht bij de box en de muziek stond wat luid, maar uitbater kwam zelf vragen of het niet te luid was.

kristof P.
Datum restaurantbezoek: 20/03/2018
kristof P. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Degelijke en eerlijke doch verrassende keuken...

Degelijke en eerlijke doch verrassende keuken die nog nooit heeft teleur gesteld. Lekker zonder meer en met kwaliteits producten. Prettige persoonlijke bediening, zeker als reguliere bezoeker. Iedere dag keuze uit twee zeer verzorgde daschotels. Meer hoeft dat niet te zijn. Ook een aangenaam kader om gewoon eens potten te gaan pakken met de collega's, zeker nu de zomer er aan komt. Er komen weer een paar aangename momenten aan op het tuinterras. Een dikke pluim voor Mia, Ronny en Firn en de mensen achter de schermen. Doe zo verder.

Marhilde W.
Datum restaurantbezoek: 24/02/2018
Marhilde W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Iedere keer als ik daar ga is het eten super...

Iedere keer als ik daar ga is het eten super lekker, zeer goede bediening, vriendelijke mensen, mooi kader, een echte aanrader

Elke
Datum restaurantbezoek: 23/02/2018
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening. Gezellig en lekker...

Zeer vriendelijke bediening. Gezellig en lekker; kortom een aanrader!

datum score