Beoordelingen van Spoorloos Perron

19 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.3
19 beoordelingen
datum score
Frans T.Thooft
Frans T.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 13/08/2017

lekker en gezellig...

lekker en gezellig

Jurgen K.Knockaert
Jurgen K.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 10/08/2017

Ongecompliceerd en toch strevend naar uitmunten...

Ongecompliceerd en toch strevend naar uitmuntendheid.

WimCliquet
Wimbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 09/08/2017

Lekker,degelijk eten , zeer goed en natuurlijk...

Lekker,degelijk eten , zeer goed en natuurlijk bier en uiterst vriendelijke bediening.Dit alles voor een correcte prijs.Zeker herdoen !

PeterLeemans
Peterbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 09/08/2017

Al meerdere malen genoten van de toffe omgeving...

Al meerdere malen genoten van de toffe omgeving en goede zeer vriendelijke service. Er is genoeg keuze voor elk wat wils.

Pieter B.Bulcke
Pieter B.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 09/08/2017

heel lekkere lunch, verzorgd, lekker, voldoende...

heel lekkere lunch, verzorgd, lekker, voldoende, aangename omgeving, etc. Niets op aan te merken! ik kom zeker terug

KarenBaurdoux
Karenbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 05/08/2017

Vriendelijke bediening, goed verzorgd eten....

Vriendelijke bediening, goed verzorgd eten.

stephan v.van huffel
stephan v.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 29/07/2017

Gemakelijk bereikbaar met openbaar vervoer...

Gemakelijk bereikbaar met openbaar vervoer

leo v.vonk
leo v.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/07/2017

Lekker eten en tiptop bediening. Vlabij station...

Lekker eten en tiptop bediening. Vlabij station St Pieters. De muziek lag ons minder.

stefaan b.balcaen
stefaan b.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 22/07/2017

Zeer vriendelijk personeel. Zeer goede prijs/kw...

Zeer vriendelijk personeel. Zeer goede prijs/kwaliteit. Eenvoudig en aangenaam kader. Reeds voor de derde maal bezocht; Na de vele bezoeken in de stad, één van de beste brasseries. Aan te raden. Propere toiletten. Aangenaam terras met tuintje. Morgen terug voor heerlijke mosselen met afzonderlijk groentjes en een pintje of wijn voor all-in 23 €.

datum score