Beoordelingen van Spoorloos Perron

303 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
303 beoordelingen
datum score
ines
Beoordeeld op: 04/10/2019
ines beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

goede bediening ondanks de drukte en vooral...

goede bediening ondanks de drukte en vooral lekker eten

Mich
Beoordeeld op: 02/10/2019
Mich beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service, zeer lekker eten en vriendelijke...

Goede service, zeer lekker eten en vriendelijke bediening. Gewoon een aanrader!!

Peter
Beoordeeld op: 27/09/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en voldoende eten, was zijn prijs waard,...

Lekker en voldoende eten, was zijn prijs waard, en een schitterende service. 1 minpuntje, drank van op de kaart was niet allemaal beschikbaar, maar is goed gemaakt door de rest

Kevin
Beoordeeld op: 27/09/2019
Kevin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker gegeten zowel vlees als vegetarisc...

Super lekker gegeten zowel vlees als vegetarisch stoofvlees waren top!

Annemie
Beoordeeld op: 20/09/2019
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle en efficiënte bediening Zeer lekker...

Snelle en efficiënte bediening Zeer lekker eten leuke omgeving

Marc
Beoordeeld op: 20/09/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening,...

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening, met een groep van 11 collega’s afzonderlijk kunnen afrekenen.

Dirk
Beoordeeld op: 20/09/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende prijs/kwaliteit, vriendelijke bedie...

Uitstekende prijs/kwaliteit, vriendelijke bediening.

Marc
Beoordeeld op: 16/09/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

geweldig lekker in aangenaam kader!...

geweldig lekker in aangenaam kader!

Dieter
Beoordeeld op: 06/09/2019
Dieter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Héél vriendelijk personeel en lekker eten....

Héél vriendelijk personeel en lekker eten. Extra frietjes komen er snel bij en onmiddellijk ook een extra portie mayo zonder vragen. Tof! We komen terug.

Laurence
Beoordeeld op: 05/09/2019
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

Lekker klassiek, snel en vriendelijk...

Lekker klassiek, snel en vriendelijk

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in