Beoordelingen van Spoorloos Perron

244 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
244 beoordelingen
datum score
An
Beoordeeld op: 06/05/2019
An beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bijzonder vriendelijke bediening en heel erg...

Bijzonder vriendelijke bediening en heel erg lekkere paling in 't groen als dagschotel. Ook de soep was lekker. En de cappucino met melkschuim. Leuke ervaring !

Etienne v.
Beoordeeld op: 05/05/2019
Etienne v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke ontvangst, mooie kaart, zeer lekke...

Vriendelijke ontvangst, mooie kaart, zeer lekker voor alle disgenoten, we komen zeker nog !

Jos
Beoordeeld op: 04/05/2019
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam kader, vriendelijke bediening, mooi...

Aangenaam kader, vriendelijke bediening, mooi menu-aanbod, lekker eten (ruime schotels, goede producten, goed bereid), correcte verhouding prijs/kwaliteit

Bart
Beoordeeld op: 02/05/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten, prijs kwaliteit zeer oké,...

Heel lekker gegeten, prijs kwaliteit zeer oké, vriendelijke bediening,... En het optreden van Wim Claeys was natuurlijk mooi meegenomen é...

Daniël
Beoordeeld op: 01/05/2019
Daniël beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Héél vriendelijke ontvangst en bediening -...

Héél vriendelijke ontvangst en bediening - we hadden gereserveerd en kregen (alweer) een prima tafel - ongeacht de middag-drukte nooit moeten wachten op bestelling - het eten was lekker / ruim voldoende / verzorgd!

Kristof
Beoordeeld op: 30/04/2019
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige zaak, vlak aan het station maar toch...

Gezellige zaak, vlak aan het station maar toch geen stations-drukte-gevoel. Ruime kaart, het eten was ook heel lekker (en zeker voldoende op je bord).

Erik D.
Beoordeeld op: 29/04/2019
Erik D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijke bediening ,meer...

Lekker eten en vriendelijke bediening ,meer moet dat niet zijn

Wim R.
Beoordeeld op: 28/04/2019
Wim R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ontspannen sfeer, heel vriendelijke bediening,...

Ontspannen sfeer, heel vriendelijke bediening, lekkere maaltijd (en ruim voldoende), aangename (niet te luide) muziek.

kim
Beoordeeld op: 18/04/2019
kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

snelle service, vriendelijke bediening, lekker...

snelle service, vriendelijke bediening, lekker eten!

kris
Beoordeeld op: 17/04/2019
kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer vriendelijke bediening!...

Zeer vriendelijke bediening!

datum score