Keuken
Franse 
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zaterdag middag - Dinsdag - Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.8 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Erik
Beoordeeld op: onbekend
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen

Lekker maar geen uitschieter

In het voorbije jaar twee geweest, telkens met vrienden. Lekker eten en leuke bediening: attente gastvrouw, mooie keuze en redelijke prijs maar niet uitzonderlijk wat betreft keuken.

Jelle
Beoordeeld op: onbekend
Jelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Klassiek

Klein en gezellig restaurant met een attente en joviale bediening. Het ‘menu ’t Klaverblad’ zit goed qua prijs-kwaliteit. Eerst gamba’s met een (iets te zacht) looksausje, dan gevulde Mechelse koekoek met een groentenkransje, rösti-aardappelen en een portosausje. Alles is heel klassiek bereid en gepresenteerd (de moleculaire keuken is hier duidelijk niet welkom) maar ook eenvoudigweg lekker. Het dessert is een uiterst smakelijke, volgens de regels van de kunst bereide crème brûlée. Voor een uitgebreide recensie zie http://gentfood.blogspot.be/2015/09/t-klaverblad.html

John
Beoordeeld op: onbekend

Leuke ontdekking

Op wandeling in Gent zijn we dit pandje binnengegaan en het was de moeite waard. Lekker eten, aangename en zeer vriendelijke bediening. Correcte prijs voor het driegangen menu. Lekkere wijnen.

Sofie
Beoordeeld op: onbekend

Dit is een aanrader! Prijs kwaliteit heel...

Dit is een aanrader! Prijs kwaliteit heel goed, vriendelijke bediening in een gezellige atmosfeer te midden van het Patershol. Zeker voor herhaling vatbaar.

Sofie
Beoordeeld op: onbekend

Hier is het altijd lekker eten en supergezellig...

Hier is het altijd lekker eten en supergezellig! Hier zien ze ons regelmatig!

Mario
Beoordeeld op: onbekend

Binnenkort gaan we er weer eens tafelen,het...

Binnenkort gaan we er weer eens tafelen,het is een erg goed restaurantje met een hele mooie sfeervolle inrichting.Meestal nemen we het maandmenu met aangepaste wijnen en dat is nog altijd dik in orde geweest,Prijs kwaliteit prima.We gaan echt veel uiteten in gent maar neem maar van mij aan dat dit een van de betere is,als je kijk hoe voldaan je buiten gaat voor een milde prijs....Proberen zou ik zeggen.

Jean-Marie
Beoordeeld op: onbekend

Cadre magnifique pour une cuisine classique...

Cadre magnifique pour une cuisine classique et régionale. Formule tout compris intéressante. Nous nous souviendrons longtemps du menu des fêtes de Gand (porto avec l'entrée). Service stylé.

Jolien
Beoordeeld op: onbekend

Zeer goed restaurant. Altijd lekkere menu's....

Zeer goed restaurant. Altijd lekkere menu's. Zeer goede service!! Ideaal voor een romantisch avondje... Een grote aanrader!

nico
Beoordeeld op: onbekend

Een aanrader! Op zoek naar een gezellig plekj...

Een aanrader! Op zoek naar een gezellig plekje in 't patershol te Gent??....twijfel dan niet, en ga rustig en culinair genieten in 't Klaverblad. Een vrij eenvoudig menu, met aangepaste wijnkaart. Puur en eerlijk van smaak! Als collegakok ben ik altijd wel wat kritischer ....daarom...zeker een compliment waard!

Alle beoordelingen van dit restaurant