Keuken
Budget
Geen budget beschikbaar
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.2 Gebaseerd op 4 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Nathalie
Beoordeeld op: onbekend
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Top restaurant in de streek !!!

Zeer gezellig weggestoken restaurantje met vriendelijke bediening en zeer lekker eten. Een van de beste Italiaanse restaurants in Gent met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De Scalippinna San Marco en de ravioli al salmone con scampi zijn echte aanraders! onderwaardeerd op resto.be!!

placeholder
Veerle
Beoordeeld op: onbekend

Extreem arrogante gastvrouw, lekker eten

Heerlijk eten, maar na ettelijke bezoekjes en zelfs reclame te maken bij vrienden en collega's gaan we hier jammer genoeg niet meer terugkomen. Blijkbaar kan de gastvrouw het niet verdragen als je haar een nieuw glas vraagt omdat het jouwe stinkt naar vies afwaswater. Ze was toen héél onvriendelijk en nu we haar na een aantal maanden terug aan ons tafeltje hadden, had ze het duidelijk nog niet kunnen verkroppen. Heel ostentatief de glazen op tafel inspecteren en schoonmaken en die dan nota bene niet eens gebruiken, ronduit arrogant en heel onbeleefd onze bestelling opnemen en brengen. Als we zo onbeschoft behandeld en ronduit genegeerd willen worden op restaurant dan hoeft dat voor ons geen €60 te kosten. Als we nog eens zin hebben in de heerlijke Italiaanse cuisine van San Marco, dan komen we eerst wel eens piepen of één van beide gastheren opdient. Mevrouw van het huis ziet ons alleszins niet meer terug, die is geen eurocent uitgeven waard.

Michiel
Beoordeeld op: onbekend

Hoewel de eigenares soms een beetje gestresseer...

Hoewel de eigenares soms een beetje gestresseerd is, vind ik de bediening heel vriendelijk. Het eten is absoluut een aanrader en de prijzen redelijk

placeholder
Caroline
Beoordeeld op: onbekend

Ditrestaurant zag er best gezellig uit - de...

Ditrestaurant zag er best gezellig uit - de uitbaatster is echter uitermate arrogant en onvriendelijk. Klantvriendelijkheid is voor ons een must, samen met lekker eten en een aangenaam rustig kader.We hebben het restaurant verlaten zonder te bestellen. Eerste maal en laatste maal.

Alle beoordelingen van dit restaurant