Korenlei 1 9000 GENT
Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.7 Gebaseerd op 10 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Inge

Een tegenvaller!

Al lang wou ik hier eens gaan eten, maar het was er nog nooit van gekomen. Tot een paar weken geleden, maar was jammer genoeg een tegenvaller. Heel onprofessionele bediening: als je niet wil opschrijven wat klanten bestellen, zorg er dan voor dat je alles correct onthoudt en ook correct aan tafel brengt. Het eten was ook absoluut niet zijn geld waard: mijn lamsbout zag er eerder uit als een bout van een heel oud schaap, vlees was ontzettend droog en smaakloos en de bijhorende couscous was ook heel basic en zonder fantasie klaar gemaakt. In de gemiddelde pitazaak is de prijs/kwaliteitverhouding een pak beter!

Katleen

Als je graag eens van de marokkaanse keuken...

Als je graag eens van de marokkaanse keuken proeft dan kan je hier wel onder andere lekker bereide couscous eten en dit aan een schappelijke prijs. Wel een klein minpuntje,zoveel volk kan er niet binnen,is een klein eethuis,er is gelukkig wel een zaaltje bovenaan voorzien voor nog wat extra volk. Maar toch eens lekker om te gaan eten...

v o

Lekkere menu's op de kaart : vooral de lamsgere...

Lekkere menu's op de kaart : vooral de lamsgerechten! Ook een Marokkaanse koffie is zeker aan te raden! De thee is lekker maar weinig! De menukaart is onlangs aangepast, en de prijzen zijn ook de lucht ingegaan. Jammer!

P.

Dit weekend voor de 1e maal dit restaurant...

Dit weekend voor de 1e maal dit restaurant bezocht. Locatie is prima. Het was heel goed weer, en daarom hebben we op het terras plaats genomen, wat zeer aangenaam was. Ook het eten vond ik prima. Alleen jammer dat we zo lang moesten wachten. (de bediening was onderbemand, tafels bleven lange tijd onafgeruimd staan, het duurde zeker half uur eer we de rekening kregen,...) Heb aan "Sarabande" toch een positief gevoel overgehouden.

Mélanie

Superlekker en heel gezellig!...

Superlekker en heel gezellig!

Kristof

Gezellig interieur, prachtige omgeving, mooi...

Gezellig interieur, prachtige omgeving, mooi terras, vriendelijke en snelle bediening en vooral... héél lekker eten! De pastilla met zeevruchten was heerlijk.

roger

+ KaDC, MVB, DVB, CK, KoDC. Heel gezellig kader...

+ KaDC, MVB, DVB, CK, KoDC. Heel gezellig kader met prachtig zicht op de Koren- & Graslei. Uitgebreide keuken & heel lekkere tajines & couscous. Minpuntjes: muziek & te weinig personeel. De dienster doet wat ze kan, doch een extra paar handen zou wonderen doen. Toch een aanrader.

Lieve

Heel lekker en heel veel voor weinig geld....

Heel lekker en heel veel voor weinig geld. Zeker een aanrader! Enkel niet zo geschikt voor grotere groepen - het is er nogal klein. En vraag inderdaad om boven te mogen zitten, want als de deur opgengaat is het bibberen geblazen...

griet

superleuk restaurantje, en heel betaalbaar,...

superleuk restaurantje, en heel betaalbaar, een menu voor mr 22 euro! alleen dessert vond ik tegenvaller, voor herhaling vatbaar!

placeholder
Katia

Een aanrader ! Zeer lekker eten voor niet duur....

Een aanrader ! Zeer lekker eten voor niet duur. Leuk decor (je kan misschien wel beter een tafel reserveren op het 1ste verdiep zodat je geen last hebt van de tocht als de voordeur opengaat). Het prachtige zicht over het water van Gent is leuk meegenomen !

Alle beoordelingen van dit restaurant