Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag, Dinsdag, Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.9 Gebaseerd op 7 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
David
Beoordeeld op: 26/02/2018

Lekker dineren met vrienden.

Heel lekker gegeten, fijne keuken, verrassende smaken en heerlijke wijnen. Alles aan tafel gepresenteerd door een enthousiaste bediening!

annelies
Beoordeeld op: onbekend

Met 2 vriendinnen bezocht ik dit restaurant...

Met 2 vriendinnen bezocht ik dit restaurant voor de eerste keer op 4 januari om onze kadootjes en wensen uit te wisselen onder het genot van een lekkere maaltijd. Onze verwachtingen werden helemaal ingelost. Het onthaal door de gastvrouw was super vriendelijk en de zoon des huizes volgde onze tafel attent en charmant op. De presentatie van de gerechten was creatief. Lekkere hapjes, een flink doorsmakende consommé in heel ruime portie, en ook de hoofdschotel (lamskroon omdat het hert niet voorradig was) smaakte verrukkelijk. Het dessert, sabayon met peren en ijs, was lekker maar de sabayon mocht iets duidelijker aanwezig zijn. Voor herhaling vatbaar!

placeholder
Oswald
Beoordeeld op: onbekend

Ik rij er bijna elke dag voorbij en het moest...

Ik rij er bijna elke dag voorbij en het moest er eens van komen, zijn er op zaterdag geweest en 't was zeer lekker, we hebben het maandmenu gekozen, ik met bijpassende wijn en het vrouwtje zonder, een aperitiefje met een mooi versierd bordje lekkere hapjes, daarna lekkere paté, een soepje en een stoofpotje van wild met frietjes, dan nog een lekker nagerecht en koffie voor mij en thee voor het vrouwtje met lekkers, de bijpassende wijn was zowel qua kwantiteit als kwaliteit superieur en de rekening achteraf viel goed mee, dus ik denk dat we een restaurant in de buurt gevonden hebben die we meerdere malen per jaar zullen bezoeken, misschien een minpuntje, voor mij althans, iets te veel volk op en kleine ruimte, voor de sfeer dan toch, aan de bereidingen en de bediening was het zeker niet te zien

Steven
Beoordeeld op: onbekend

Afgelopen vrijdag hebben we voor de derde keer...

Afgelopen vrijdag hebben we voor de derde keer een bezoek gebracht aan "Het Boneryck". voorgaande keren waren zeer goed meegevallen en het was nu niet anders. De suggestiemenu was heerlijk en helemaal niet duur. We startten met een heerlijk sprankelend aperitief met mooi wachtersbordje, om te vervolgen met rundscarpaccio over fijn pompoensoepje naar parelhoen en te eindigen met een overheerlijke moelleux met chocolade, die we wegspoelden met dampende mokka. De bediening was top, zeer ongedwongen, heel vriendelijk. Ik koos voor de menu mét wijn en daar werd absoluut niet gierig mee omgesprongen, een leeg glas werd prompt gevuld. Kwaliteit van de gerechten was hoog, je smaakte gewoon dat de gebruikte producten vers waren! Kortom, we hebben enorm genoten en hadden een zeer gezellige avond. Wij komen zeker terug!

Els
Beoordeeld op: onbekend

Het maandmenu (wijn inbegrepen) was heerlijk:...

Het maandmenu (wijn inbegrepen) was heerlijk: verse producten en lekkere combinaties. Vriendelijk bediening, frisse inrichting, ... Kortom: een totaalpakket voor een zachte prijs.

Jos
Beoordeeld op: onbekend

Op aanraden van vrienden gaan eten. Hertekalf...

Op aanraden van vrienden gaan eten. Hertekalf was uitstekend, met zorg bereid. Lekkere huiswijn, goeie service en dit alles voor een zeer redelijke prijs. Het foutje met de koffie werd snel rechtgezet. Een aanrader!

Francois
Beoordeeld op: onbekend

Een paar dagen na de opening bezochten we dit...

Een paar dagen na de opening bezochten we dit restaurant samen met vrienden. We genoten er van het openingsmenu dat met uiterste zorg was bereid en de aangepaste wijnen deden het menu alle eer aan. De bediening was zeer vriendelijk en attent. Zeker voor herhaling vatbaar, doe zo verder.

Alle beoordelingen van dit restaurant