Budget
€€
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
Ervaar de gezellige sfeer van het rest-eau-café in Rozebroeken. Heerlijk tafelen met familie, vrienden of liever een zakenlunch? Het kan allemaal in onze moestuinserre. Bij mooi weer genieten we zelfs van een hapje en het zonnetje op het grote terras, terwijl de kinderen zich uitleven op de kleurrijke speeltuin. Wij bieden jou een menukaart met ruime keuze: van snelle hapjes tot lekkere seizoensgebonden streekgerechten en van verfrissende biertjes tot kleurrijke cocktails. Speciale gelegenheid te vieren? Onze persoonlijke aanpak zit vol creativiteit, professionaliteit en persoonlijkheid. Samen met jou stippelen we het perfecte arrangement op maat uit.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
5.7 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Christopher
Beoordeeld op: onbekend

willen maar niet kunnen

het is enorm spijtig dat men als bezoeker van een prachtig project als 'rozebroeken' na het sporten niet kan genieten van een degelijk drankje, snack of maaltijd. De kwaliteit van het eten is werkelijk ondermaats, de hamburgers zijn chemisch van smaak, de bijhorende frietjes kan men als Belg eigenlijk geen frieten noemen. Balletjes in tomatensaus voor de kinderen lijken me eerder niet voor menselijke consumptie en spaghetti waar er onderaan meer water dan pasta aanwezig is was werkelijk oneetbaar. Bediening is op z'n minst amateuristisch te noemen en als je na het joggen op het terras wil genieten van een frisse Duvel kan je er best direct 2 bestellen en hopen dat je nog niet bent gestorven van uitdroging tegen de tijd dat deze arriveert. Indien er voor deze 'brasserie' geen betere manier van werken kan gevonden worden is dit werkelijk een smet op een anders fantastisch project als rozebroeken.

Els
Beoordeeld op: onbekend

geen aanrader

Heel onvriendelijke bediening. Eén personeelslid was super aardig, maar de anderen waren bijzonder nors. Ze lieten je lang wachten vooraleer je bediend werd (ook al was er niet zo veel volk). Het eten zelf was duur voor wat het maar was. Zeker geen goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het is heel jammer dat zo'n mooi ingericht restaurant, op zo'n mooie locatie, zo slecht gerund wordt.

Anna
Beoordeeld op: onbekend

Heel slecht

Het personeel was zeeeer onvriendelijk! Het eten was niet te vreten en veel te duur voor wat het maar was. Toen we wouden afrekenen werden we gewoon genegeerd terwijl het personeel gewoon tegen elkaar aan het praten was ( en het helemaal niet druk was!). Zeer slechte ervaring. Hier gaan we nooit meer terug!

Thomas
Beoordeeld op: onbekend

Volgende keer ergens anders

Lang wachten, onvriendelijke bediening, matig eten (het vet loopt uit de veggie burger) en alles behalve goedkoop. Volgende keer gaan we ergens anders

Ingrid
Beoordeeld op: onbekend

zeker een aanrader!

Het eten was zeer lekker en we werden zeer vriendelijk bediend. Het interieur oogt zeer mooi; stijlvol en toch modern. De sfeer was een stuk minder dan gewoonlijk, maar het was dan ook uitzonderlijk rustig. Minpunt is wel dat wij niet op de hoogte waren dat er die avond slechts een “kleine kaart” werd geserveerd. Bij een on line boeking zou zoiets toch zeker vermeld mogen worden! Niettemin was er nog voldoende keuze uit de menu’s, al zat een dessert er niet meer in. Al bij al dus zeker een aanrader, mits correcte info over evt. menuwijzigingen via de website.

Monique
Beoordeeld op: onbekend

Beoordeling rest-eau-café Rozenbroeken

De interactie tussen Restobookings en het personeel van het restaurant kan beter. Het personeel was niet op de hoogte van mijn electronische reservering van een tafel voor 4 op vrijdag 22 maart 2013 (nochtans bevestigd per e-mail om 17.22 uur). De ontvangst kan beter. Nadat wij zelf een tafel hadden uitgekozen (gezien er niemand was om ons te ontvangen en naar een tafel te begeleiden), heb ik na een klein kwartier ook zelf de moeite moeten doen om aandacht te trekken door mij te melden bij de ontvangstcounter (waar een personeelslid met verbazing mijn uitgeprinte reservering las en bleek niet op de hoogte te zijn).

Alle beoordelingen van dit restaurant