We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Maandag, Dinsdag, Zaterdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.8 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
De
Beoordeeld op: onbekend

Mooi uitzicht over geraardsbergen...

Mooi uitzicht over geraardsbergen

Dylan
Beoordeeld op: onbekend

Lang geleden dat een RESTRO zo op alle vlakken...

Lang geleden dat een RESTRO zo op alle vlakken perfect in elkaar zit. Ken de zaak van in het verleden ,maar is sinds de overname alleen maar 3 sprongen vooruit gegaan. Prijs, kwaliteit , service, alles zit in balans. Ik zou het zeker aan iedereen aanraden en doe zeker zo verder!!!!! En tot slot nod proficiat met jullie VINO label !

Thierry
Beoordeeld op: onbekend

Restaurant met een heel mooi kader en uitzicht...

Restaurant met een heel mooi kader en uitzicht maar helaas betaal je hiervoor veel geld.Middelmatige keuken en heel prijzig!Koffie aan 3,50€,Limoncello 9€!Prijs/kwaliteit onevenwichtig.

SABINE
Beoordeeld op: onbekend

Inderdaad een zeer mooie zaak met een prachtig...

Inderdaad een zeer mooie zaak met een prachtig zicht over Geraardsbergen. We hebben er ook redelijk lekker gegeten. Een nadeel is wel dat je beperkt wordt in uw keuze. Per tafel wordt er gevraagd om niet meer dan 4 verschillende gerechten te kiezen. Wij waren met 8 en kozen vijf verschillende gerechten maar dat was niet mogelijk, zodanig dat er iemand onder ons dan maar iets anders moest kiezen. Op de site wordt dit wel nergens vermeld. Het was in de namiddag zeer goed weer, maar je kon niet van het terras genieten. Ook wel best jammer.

Nick
Beoordeeld op: onbekend

++ uitstekende en steeds variërende kaart,...

++ uitstekende en steeds variërende kaart, topper = 6 verschillende warme oester bereidingen. Perfecte bediening en kader - beperkte en voor de referenties die er op staan, te dure wijnkaart

gino
Beoordeeld op: onbekend

restaurant met een trendy interieur en een...

restaurant met een trendy interieur en een inderdaad " belle vue". degelijk gedekte tafels en aangenaam gepresenteerde gerechten die bij mij persoonlijk ook in de smaak vallen. Met peper en kruiden spelen is o.k. maar pas op met die grove zoutkorrels. ( met echte verse frietjes)

Alle beoordelingen van dit restaurant