Beoordelingen van L'avenida

1005 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
1005 beoordelingen
datum score
Vanmuysen
Beoordeeld op: 21/07/2019
Vanmuysen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super gezellig , en het eten was weer super...

Super gezellig , en het eten was weer super lekker .

George
Beoordeeld op: 19/07/2019
George beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De bediening kwam regelmatig vragen of alles...

De bediening kwam regelmatig vragen of alles in orde was en bestelling voor drank opnemen.

Eddy
Beoordeeld op: 18/07/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, veel variatie, leuke sfeer en...

Lekker eten, veel variatie, leuke sfeer en vlotte bediening. Komen steeds vragen als er voldoende is.

Joke
Beoordeeld op: 17/07/2019
Joke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel vriendelijk en zenhielden er rekening...

Heel vriendelijk en zenhielden er rekening mee dat ik zwanger ben en kreeg altijd apart vlees en vis dat xtra gebakken was echt heel leuk

Rosa
Beoordeeld op: 15/07/2019
Rosa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was heel lekker, kwaliteit van eteb heel...

Het was heel lekker, kwaliteit van eteb heel goed... Alles goed op tijd en warm... Crokant... Ik wil echt terug gaan... Het kon niet beter... Perfect avond

Nick
Beoordeeld op: 15/07/2019
Nick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Uniek concept...

Uniek concept

Debby
Beoordeeld op: 14/07/2019
Debby beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en super vriendelijk personeel!...

Lekker eten en super vriendelijk personeel!

Sandra
Beoordeeld op: 13/07/2019
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het is een heel leuk concept, lekkere gerechtje...

Het is een heel leuk concept, lekkere gerechtjes en goede bediening... Doe zo verder!

Ann
Beoordeeld op: 11/07/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ruime keuze,verzorgd. Drank regelmatig aangevu...

Ruime keuze,verzorgd. Drank regelmatig aangevuld, enige kleine puntje van kritiek was dat er op een bepaald moment weinig warme hapjes doorkwamen, enkel salades

datum score