Beoordelingen van L'avenida

857 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
857 beoordelingen
datum score
Rosita
Beoordeeld op: 13/02/2019
Rosita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij zijn binnen gekomen om 19u met te willen...

Wij zijn binnen gekomen om 19u met te willen beginnen met eten zagen we dat er hapjes op stonden die er al een hele tijd op stonden! En de warme hapjes waren koud!

ilona
Beoordeeld op: 13/02/2019
ilona beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker en goede bediening ook vriendelijk...

Super lekker en goede bediening ook vriendelijk

Marjoleine H.
Beoordeeld op: 13/02/2019
Marjoleine H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening en tof concept....

Heel vriendelijke bediening en tof concept. Ook al hadden we maar de formule van 1 uur werd er verschillende keren gecheckt of we zeker voldoende gegeten hadden. Het enige minpuntje was dat sommige hapjes op de band koud geworden waren.

Ria
Beoordeeld op: 11/02/2019
Ria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk, lekker...

Vriendelijk, lekker

Eva
Beoordeeld op: 10/02/2019
Eva beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker, gezellig, vriendelijk personeel...

Zeer lekker, gezellig, vriendelijk personeel en een TOP concept. Ons gaan ze nog veel terugzien

Nele C.
Beoordeeld op: 10/02/2019
Nele C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk en alles is vlot verlopen!...

Vriendelijk en alles is vlot verlopen!

Isabelle
Beoordeeld op: 10/02/2019
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Altijd super gezellig en lekker . Heel vriende...

Altijd super gezellig en lekker . Heel vriendelijk personeel . Omdat ik jarig was kreeg ik een limoncello en vuurwerkje, klein gebaar dat ik heel hard apprecieerde .

Ilse S.
Beoordeeld op: 10/02/2019
Ilse S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zoals altijd super!!!...

Zoals altijd super!!!

karolien l.
Beoordeeld op: 06/02/2019
karolien l. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Lekker en gezellig...

Lekker en gezellig

Lennert
Beoordeeld op: 04/02/2019
Lennert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Atypisch restaurant. Zeer leuk en lekker!...

Atypisch restaurant. Zeer leuk en lekker!

datum score