Super service! Alles vers! Maximale inzet op...
Super service! Alles vers! Maximale inzet op corona proof werken!
Super service! Alles vers! Maximale inzet op corona proof werken!
Lekker en gezellig gegeten. Wat teveel ijs aanwezig in de coctails en martinidrinks.
Er werd ons vooraf gezegd dat de 2 glazen wijn, aperitief en koffie automatisch zoeken komen. Welnu we hebben moeten vragen achter elke consummatie aan de garçon die de tafels opruimde. De man deed uitermate zijn best om ons ten dienste te zijn. Inmiddels waren 2 collega’s van hem doodleuk de kerstversiering aan ‘t installeren en hebben ze hem alleen voor alles laten opdraaien. Heel veel respect trouwens voor die man. Hij werd duidelijk in de steek gelaten, maar deed toch zijn uiterste best.
Lekker en groot assortiment aan eten,vriendelijke bediening. En een gezellige interieur
Lekker eten in een aangename omgeving, gezellig restaurant en ook de bediening was uitmuntend. Wij komen, zeker terug !
Gezellig, en vriendelijke bediening . Op het eten is er niet veel aan te merken ,alles is goed verzorgt en zeer lekker . Er is genoeg variatie en voor ieders meug . Kortom een zeer goede aanrader
Eten niet proper geserveerd. Veel minder keuze dan andere vergelijkbare concepten. Pannekoeken zijn al lang op voorhand gebakken of uit een pakje gehaald en liggen daar uit te drogen met daarnaast een vieze vettige pot choco. Indien je dit concept wenst uit te proberen raad ik aan om dan naar Etenswaard in Valkenswaard te gaan