super lekker en top bediening !...
super lekker en top bediening !
super lekker en top bediening !
Wat een geweldig restaurant. Als niet vegetariër ben ik uitermate verrast door wat ik hier op het bord kreeg. Op zoek naar een ideale plaats voor een diner op zaterdag avond, tijdens een weekend Hasselt, kwam ik hier terecht. Een verademing om een zaak te vinden, waar mijn vrouw (gluten allergie), zonder problemen mee kan genieten. Maar de smaak sensaties waren wat er echt to deed. Gang per gan pareltjes van gelaagde smaken, puur en harmonieus. Een streling voor de zinnen en het oog. Een geweldige avond waar we nog lang met plezier aan zullen denken. En dat alles voor een zeer competitieve prijs. Heerlijk!
Heerlijke verrassende gerechten, bediening is top en zeer sfeervol, gezellig ingericht!
net als de vorige keren weer overheerlijk gegeten aan een betaalbare prijs - dit is een van de betere veggie-eethuizen in ons land!
Zeer lekkere menu, de voorgerechtjes zijn altijd geweldig!! Zeer vriendelijk personeel, terras is zeer gezellig!!!
Lekker eten en een goede en vriendelijke bediening
Vriendelijk ontvangst. Verrassend lekker gegeten. Een echte aanrader.
Heerlijk gegeten, fijne ambiance en een leuke bediening!