Heel lekker eten, mooi interieur en een vriende...
Heel lekker eten, mooi interieur en een vriendelijke bediening. We komen telkens hier eten wanneer we in Hasselt zijn. TOP!!!
Lekker eten maar slechte tafelbediening, rekening van andere tafel, meer van verwacht
Prima reservering, lekker gegeten.
Super Vriendelijke bediening, ondanks het feit dat we op 1 gast lang moesten wachten . Muziek mag iets lager .
Mijn eerste bezoek aan tentanove was top Mijn tweede bezoek was helemaal niet te vergelijken - bestelling zonder ajuin gevraagd, met ajuin gekregen - glas wijn gekregen met lippen op van iemand anders - rekening gevraagd met 3x gin op die we niet hadden besteld Excuses gekregen en aanvaard, dessert gratis gekregen wat geapprecieerd werd. Maar 3 fouten op 1 tafel, op een doordeweekse woensdag, echt jammer!
Goede bediening en lekker en meer dan voldoende eten.
Super vriendelijke bediening, heel lekker gegeten.
Maandmenu was zeer lekker! Mooie presentatie! Perfecte cuisson van het vlees! Gezellig kader! We komen zeker terug!