14/20 Gault&Millau
Raamstraat 3 3500 HASSELT
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Zondag - Maandag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
Sinds 1984 een vaste waarde in hartje Hasselt en omstreken. Onlangs vernieuwd interieur; verfrissend en luchtig design in een historisch pand met open haard. Het is er gezellig en rustig tafelen. Alles wordt in huis bereid, van het brood tot het ijs en de toetjes.
’t Kleine Genoegen bevindt zich in een prachtige patriciërswoning in een gezellig Hasselts kasseienstraatje. Binnenin treft u echter een totaal vernieuwd, fris design-interieur. De zachte tinten en het open haardvuur zorgen voor een knusse sfeer, op de mezzanine zit u afgescheiden van de andere gasten en kunt u intiem tafelen.

Dit restaurant is een geliefde lunchstop voor zakenlui: de kaart wisselt voortdurend. Het verrassingsmenu wordt elke twee weken aangepast en biedt telkens een exclusief staaltje Belgisch-Franse keuken. Elke dag is er een nieuwe dagschotel, en ook de suggesties wisselen regelmatig. Hierbij wordt alles in het huis bereid, van het brood tot het ijs en de toetjes. Een absolute aanrader, voor de kleine én de grote honger.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.7 Gebaseerd op 17 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
17 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze