Beoordelingen van Vous Lé Vous

1362 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
1362 beoordelingen
datum score
Raoul
Beoordeeld op: 03/08/2020
Raoul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Men werd vriendelijk bedient en het was heel...

Men werd vriendelijk bedient en het was heel lekker. Mvg, Frieda

Myriam
Beoordeeld op: 03/08/2020
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

super lekker eten, prachtige presentatie....

super lekker eten, prachtige presentatie.

Johan
Beoordeeld op: 03/08/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker eten. Sympathieke bediening. De...

Zeer lekker eten. Sympathieke bediening. De chefkok die regelmatig zelf ook bedient. Aanrader

Anja
Beoordeeld op: 01/08/2020
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Vernieuwde keuken leren kennen met fantastische...

Vernieuwde keuken leren kennen met fantastische smaken! Personeel super vriendelijk, niets was hen teveel

Erwin
Beoordeeld op: 29/07/2020
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ons avondje bij Annelies en Giovani was zeer...

Ons avondje bij Annelies en Giovani was zeer geslaagd. Wij hadden het 6 gangenmenu "puur natuur" genomen. Het begon al met een lekker huisaperitief met daarbij enkele prachtige en lekkere hapjes en dit in het mooie tuindecor. Daarna ons menu verder gezet in het stijlvolle pand met zicht op de open keuken. Ons voorgerecht: een heldere tomaten gazpacho viel voor mij het minst in de smaak tijdens onze avond. (maar dat is natuurlijk voorkeur) Maar dat werd dubbel en dik goedgemaakt door ons 1ste tussengerecht: een salade van babykreeft – salsa van mango – citroenverbena – chips van zoete aardappel, heerlijk! Ik had het bierarrangement genomen, met lekkere streekbieren. (zeker het runxter biertje was top met de smoked afdronk) Mijn volgend hoogtepunt was het hoofdgerecht: de zeebaars op vel gebakken met de nodige garnituur. Daar had ik nog wel een bordje van binnen gekregen. Het prédessert: explosie van witte Fairtrade chocolade en jenever van Smeets was voor mij persoonlijk de topper van de avond. Ook de daarop volgende desserts waren zeer lekker. Annelies & Giovani en natuurlijk de rest van het team, bedankt voor deze mooie avond in Vous lé vous. Een gastronomisch bezoek dat zeker voor herhaling vatbaar is!

Louis
Beoordeeld op: 28/07/2020
Louis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

1zHet eten was lekker...

1zHet eten was lekker

Hans
Beoordeeld op: 26/07/2020
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

3 jaar geleden top ervaring gehad bij jullie....

3 jaar geleden top ervaring gehad bij jullie. Alles is af,streling smaakpapillen, super lekker aangepaste wijntjes. Iedereen zeer vriendelijk. Ik hoop snel terug te mogen komen maar hoop dan wel terug in de tuin te kunnen aperitieven

Rudi
Beoordeeld op: 26/07/2020
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super locatie met een uitmuntende keuken...

Super locatie met een uitmuntende keuken

Kjell
Beoordeeld op: 25/07/2020
Kjell beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker eten en vriendelijke bediening!!...

Heel lekker eten en vriendelijke bediening!!

Michel
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 25/07/2020
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker eten, vriendelijk en gemotiveerd...

Zeer lekker eten, vriendelijk en gemotiveerd personeel, leuk zitten

datum score