Budget
Geen budget beschikbaar
Openingsuren
Nu gesloten Openingsuren
Contact
Toon telefoonnummer Email
Over dit restaurant
‘RESTAURANT MARSNIL’ IN BATSHEERS
CULINAIRE NIEUWKOMER IN HASPENGOUW
Op 24 november realiseert de jonge chef-kok Frederik Cornelis zijn grote droom. In het schilderachtige Haspengouwse dorp Batsheers, waar zijn roots liggen, opent hij zijn gloednieuw ‘Restaurant Marsnil’. Hij wilt in één van de meest authentieke regio’s van Vlaanderen een culinaire meerwaarde brengen.

Chef Frederik, die een leerling is van de gerenommeerde koksschool ‘Terduinen’ in Koksijde en voldoende tijd nam om zich verder te bekwamen in wat hij het mooiste vak ter wereld noemt, ontbolsterde zich tot een culinaire creatieveling, die in zijn open keuken vaste, klassieke waarden koppelt aan experimentele en soms eigenzinnige creaties, maar altijd met aandacht en respect voor de culinaire tradities van de regio waarin hij leeft en werkt.

Frederik hanteert in zijn keuken de ‘rechttoe-rechtaan’-principes, die de Vlaamse en bij uitbreiding Belgische keuken tot over onze landsgrenzen naam en faam geeft, maar hij overgiet zijn creaties met die typisch Haspengouwse smaken en snuifjes, die zijn gerechten de geur en kleur van deze gezegende landstreek meegeven.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze