Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondag, Maandag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Over dit restaurant
Eind 19de eeuw dook de typische brasserie in het Parijse straatbeeld op. De huisbrouwerij waar ter plekke ook geconsumeerd kon worden, vond eerder zijn oorsprong in Duitsland en werd door de Elzassers in de Franse lichtstad geïntroduceerd.

Algauw werd de brasserie synoniem voor een gezellig, levendig en vaak ruim etablissement met een uitstekende keuken. De vernieuwende gerechten en vlot variërende suggesties werden in de brasserie à la carte gepresenteerd, terwijl de ‘chiquere’ restaurants voornamelijk stijvere menu’s serveerden.

Deze spirit slaat bij ons aan en vormt meteen onze drijfveer: een trendy restaurant, een eerlijke keuken en marktverse producten samensmelten in één sfeervolle brasserie, De Fonderie.

Ellen en Xavier
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.3 Gebaseerd op 1 beoordeling
Service
Kwaliteit
Kader
1 persoon heeft dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Charris
Beoordeeld op: onbekend

Lekker!

In deze trendy inrichting is het lekker genieten van alle intaliaanse gerechtjes. Ietsje prijziger dan het doorsneerestaurant, maar je krijgt er wel een zeer smaakvolle maaltijd voor in de plaats. Vriendelijke bediening! Minpuntje: wel last van het geroezemoes, niet echt geschikt om in groep te dineren. Je zou elkaar niet verstaan.

Alle beoordelingen van dit restaurant