Beoordelingen van Wok D'ici

509 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
509 beoordelingen
datum score
Kristof
Beoordeeld op: 13/01/2020
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Un des meilleurs restaurant dans la formule...

Un des meilleurs restaurant dans la formule "a volonté" dans la région. Combination prix-qualité trés juste. Toujours bon au wok d'ici !

yves
Beoordeeld op: 13/01/2020
yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Comme d'habitude très bon, et convivial entre...

Comme d'habitude très bon, et convivial entre amis

Christine
Beoordeeld op: 11/01/2020
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super . énormément de choix. Reconditionnement...

Super . énormément de choix. Reconditionnement tout le temps. Très bon service.

Van de gaer
Beoordeeld op: 11/01/2020
Van de gaer beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een rijkelijk aanbod. Veel keuze en snelle...

Een rijkelijk aanbod. Veel keuze en snelle en correcte bediening. Helaas ben ik wel ziek geworden een uurtje na mijn bezoek. Hevige buikkrampen. Misschien iets met de mosselen ? Als er iets aan het lawaai kan gedaan worden, zou dat een plus zijn.

Poffé
Beoordeeld op: 10/01/2020
Poffé beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten in overvloed, snelle bediening,...

Lekker eten in overvloed, snelle bediening, matige prijzen

Heidi
Beoordeeld op: 10/01/2020
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor de verjaardag van onze zoon. Het was weer...

Voor de verjaardag van onze zoon. Het was weer super lekker. Vriendelijk personeel en verzorgd

Grossiels
Beoordeeld op: 10/01/2020
Grossiels beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi restaurant, al wat uw hart verlangd ligt...

Mooi restaurant, al wat uw hart verlangd ligt daar en lekker vers. Wat moet je nog meer. Ben er al dikwijls geweest. Volgende maand gaan we al terug. Dat zegt genoeg.

Rose
Beoordeeld op: 06/01/2020
Rose beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Quand nous sommes arrivés au wok D'ici notre...

Quand nous sommes arrivés au wok D'ici notre tables était pas réservé, c'est décevant.

Michel
Beoordeeld op: 06/01/2020
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Avec enfants cela n'est pas toujours facile...

Avec enfants cela n'est pas toujours facile de terminer leurs assiettes surtout en bas âge et nous avons été réprimander mais je suis Désolé pour le prix que nous payons même pour enfant ce n'est pas deux trois reste qui derange

Marleen
Beoordeeld op: 06/01/2020
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten super lekker bediening ook goed meer Neder...

Eten super lekker bediening ook goed meer Nederlands talig ook site en bediening

datum score