Beoordelingen van Wok D'ici

421 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
421 beoordelingen
datum score
Philippe T.
Beoordeeld op: 12/03/2018
Philippe T. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Veel keus, vers , goedkoop en lekker...

Veel keus, vers , goedkoop en lekker

nagels
Beoordeeld op: 11/03/2018
nagels beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles dik in orde...

Alles dik in orde

placeholder
Lamal
Beoordeeld op: 05/03/2018
Lamal beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon restaurant et copieux. Le personnel...

Très bon restaurant et copieux. Le personnel est à disposition pour toute demande. Le buffet est automatiquement réassorti et les aliments sont de toute fraîcheur. Le batiment est clair grâce aux multiples fenêtres.

Francine
Beoordeeld op: 05/03/2018
Francine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ruime keuze, vriendelijk personeel, netjes,...

Ruime keuze, vriendelijk personeel, netjes, goede prijs kwaliteit

omer
Beoordeeld op: 25/02/2018
omer beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi en goed verwarmd restaurant. Lekker en...

Mooi en goed verwarmd restaurant. Lekker en gevarieerd eten. Toiletten regelmatig nakijken zou wel mogen.

Conny
Beoordeeld op: 25/02/2018
Conny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eten verzorgd, ruime keuze, lekker. Personeel...

Eten verzorgd, ruime keuze, lekker. Personeel mag leren lachen!!!!! 3 personen aan tafel komen vragen om aperitief terwijl we onze jas nog moesten uit doen!!!!

martin c.
Beoordeeld op: 19/02/2018
martin c. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

rapport qualite prix imbatable...

rapport qualite prix imbatable

francoise j.
Beoordeeld op: 18/02/2018
francoise j. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

buffet bien achalander et frais bonne accueil...

buffet bien achalander et frais bonne accueil cadre agréable personnel agréable qualité prix raisonnable

Karel
Beoordeeld op: 17/02/2018
Karel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

propretes ,ambiance,tres content du service...

propretes ,ambiance,tres content du service

Hendrickx
Beoordeeld op: 17/02/2018
Hendrickx beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon service et bien mangée...

Bon service et bien mangée

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in