Beoordelingen van Hof Ter Molen

74 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
74 beoordelingen
datum score
Patricia
Beoordeeld op: 24/02/2020
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke bediening...

Goede en vriendelijke bediening

Marc
Beoordeeld op: 16/02/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en voldoende eten Mooi gepresenteerd Cor...

Lekker en voldoende eten Mooi gepresenteerd Correcte en vriendschappelijke service Bereid om iets extra’s te doen, zelfs bij een volle bezetting

Antoine
Beoordeeld op: 15/02/2020

Er was geen plaats...

Er was geen plaats

EVY
Beoordeeld op: 15/02/2020
EVY beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

No nonsense restaurant- prijs kwaliteit top-goe...

No nonsense restaurant- prijs kwaliteit top-goede bediening altijd vriendelijk. Wij komen zeker terug. BEST MEAT IN TOWN

EVY
Beoordeeld op: 21/12/2019
EVY beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten in een gezellig interieur met een...

Lekker eten in een gezellig interieur met een vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit kwantiteit top.

Christel
Beoordeeld op: 13/12/2019
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Alles klopt! lekker eten in een tof kader...

Alles klopt! lekker eten in een tof kader met een goeie bediening. Doe zo verder wij komen zeker nog terug.

henri
Beoordeeld op: 12/08/2019
henri beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Veel en lekker eten, vlotte bediening, gezellig...

Veel en lekker eten, vlotte bediening, gezellig kader. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

MARTINE
Beoordeeld op: 28/07/2019
MARTINE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

nous avons été ravis de venir déguster de succu...

nous avons été ravis de venir déguster de succulentes moules, tout était parfais, des amuse-bouche jusqu'au dessert, sûrs qu'on reviendra ! félicitations au chef coq

Guy
Beoordeeld op: 08/07/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer mooi restaurant met superlekker eten....

Zeer mooi restaurant met superlekker eten. De mosseltjes waren fantastisch.

franken-dhondt
Beoordeeld op: 08/07/2019
franken-dhondt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

eerste kennismaking met zeer vriendelijke ontva...

eerste kennismaking met zeer vriendelijke ontvangst en goede keuken. voldoende op je bord mmm

datum score