Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Dinsdag, Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.5 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Charlotte
Beoordeeld op: onbekend

Redelijk

Wat een drukte, een ongezellige akoestiek! Het eten was wel lekker, alleen jammer dat we bijna anderhalf uur erop moesten wachten.

Ken
Beoordeeld op: onbekend

Perfect tot in elk detail!

Reeds enkele keren hier komen eten en in de toekomst zal dit zeker niet veranderen! Perfect, op elk vlak! Kwaliteit van het eten, van de service, van de netheid, ... Alles van hoog niveau. Gezellig vertoeven in de prachtige zaal of op het terras tijdens de zomer. Ook in de achtertuin is het gezellig eten met een heerlijke avondzon. Zeker een aanrader!

placeholder
René
Beoordeeld op: onbekend
René beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename verassing

Op een donderdagavond uitgenodigd om in de Boshoeve te komen eten. Voor mij totaal onbekend, maar een zeer aangename verassing.Ondanks het feit dat de zaal goed vol was, komt de baas vrij snel de bestelling opnemen. Na het nuttigen van een aperitief op het terras worden we gevraagd om plaats te nemen aan een ronde tafel.Twee minuten nadien komt één van de vriendelijke serveerster reeds met het voorgerecht.Voor mij waren dat heerlijk pikante scampi's diaboliques. Na een korte pauze komt het hoofdgerecht : een overheerlijke petit nerf van uitzonderlijke kwaliteit.Dit was smullen. We bestellen nog een dessert dat meer dan royaal is.Hier is het aangenaam vertoeven. Vriendelijk personeel, vlotte bediening en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader!

Alle beoordelingen van dit restaurant