Beoordelingen van Ter Heide

670 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
670 beoordelingen
datum score
Greta
Beoordeeld op: 12/10/2019
Greta beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

het restaurant is culinair top, in een mooi...

het restaurant is culinair top, in een mooi kader en met correcte bediening.

Gino
Beoordeeld op: 12/10/2019
Gino beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Ondermaats ontbijt,niet vers,slappe speculoosko...

Ondermaats ontbijt,niet vers,slappe speculooskoeken,koude ontbijtruimte,geen ontvangst bij aankomst,te duur voor dit povere ontbijt,kon ons allerminst bekoren vergeleken met zaken met minder faam, spijtig maar verloren geld voor ons

Ann
Beoordeeld op: 10/10/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Slechte koffie, weinig aanbod brood, lagen...

Slechte koffie, weinig aanbod brood, lagen 8 broodjes, zaten 6pers,werden niet aangevuld ....

Luc
Beoordeeld op: 09/10/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben een driegangen menu gegeten en alles...

We hebben een driegangen menu gegeten en alles was zeer lekker. Vlotte bediening en vriendelijk.

Julien
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 06/10/2019
Julien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en zeer goede bediening. Voor herha...

Lekker eten en zeer goede bediening. Voor herhaling vatbaar.

Cristel
Beoordeeld op: 06/10/2019
Cristel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Uitsteke...

Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Uitstekende keuken. Top! Wij komen zeker terug.

Paul
Beoordeeld op: 05/10/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

alles naar wens...

alles naar wens

Speeckaert
Beoordeeld op: 04/10/2019
Speeckaert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles perfect en lekker...

Alles perfect en lekker

Rita
Beoordeeld op: 02/10/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker...

zeer lekker

Franky
Beoordeeld op: 29/09/2019
Franky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke dame.Lekker ontbijt met veel keuze...

Vriendelijke dame.Lekker ontbijt met veel keuze.Rustig en gezellig .zeker aan te raden.mvg

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in