Beoordelingen van Ter Hove

107 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
107 beoordelingen
datum score
Ria
Beoordeeld op: 05/11/2018

Eten was tegen gevallen hebben al lekkerder...

Eten was tegen gevallen hebben al lekkerder gegeten te koud de groenten hadden weinig smaak Sorry Dieter en Nathalie ! Jullie zijn nog altijd schatjes

placeholder
Pierre
Beoordeeld op: 03/11/2018
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

- topper, heel fijn en lekker eten, gezellig...

- topper, heel fijn en lekker eten, gezellig ingericht, vlotte bediening, wij komen hier zeker nog eens teug,

Johan
Beoordeeld op: 02/11/2018
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij zijn culinair verwend en een heel lieve...

Wij zijn culinair verwend en een heel lieve gastvrouw en ook de bediening was top!!!

Annemie
Beoordeeld op: 29/10/2018
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit is nog steeds in orde. Ondanks...

Prijs/kwaliteit is nog steeds in orde. Ondanks de vele concurrentie blijven zij sterk overeind. Wij hebben weer genoten van de heerlijke smaken. Doe zo voort en wij komen zeker nog terug!

Marcel
Beoordeeld op: 28/10/2018
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Dit was voor ons de 3 x dat we dit restaurant...

Dit was voor ons de 3 x dat we dit restaurant bezochten,De gerechten waren lekker, en de bediening was goed. We gaan zeker terug.

Jan
Beoordeeld op: 21/10/2018
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vriendelijk zaalpersoneel. Uitstekende...

Zeer vriendelijk zaalpersoneel. Uitstekende gerechten.

Chris
Beoordeeld op: 08/10/2018
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker gegeten in een ongedwongen sfeer. Gezell...

Lekker gegeten in een ongedwongen sfeer. Gezellig.

Bert
Beoordeeld op: 01/10/2018
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

-heel goede ontvangst en vriendelijke bediening...

-heel goede ontvangst en vriendelijke bediening! -het eten was super lekker! Heel vers en puur. -de porties wel eerder klein -zéér beperkte kaart

Christa
Beoordeeld op: 30/09/2018
Christa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

altijd even vriendelijk, er wordt goed rekening...

altijd even vriendelijk, er wordt goed rekening gehouden met lactosevrij eten

Steven en Lieve
Beoordeeld op: 30/09/2018
Steven en Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Over de gehele lijn is alles perfect in orde:...

Over de gehele lijn is alles perfect in orde: super lekker eten, fantastische bediening,...

datum score