Beoordelingen van Ter Hove

91 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
91 beoordelingen
datum score
Paul
Beoordeeld op: 09/10/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening Prima geregeld voor...

Vriendelijke bediening Prima geregeld voor iemand met glutenintolerantie lekkere wijn prijs kwaliteit ok

Kris
Beoordeeld op: 06/10/2019

Vriendelijk onthaal, heel lekker en gezellig...

Vriendelijk onthaal, heel lekker en gezellig getafeld. Staartvis was superlekker evenals het kalfsvlees en het dessert met peer. Mooi kader, vriendelijke dame. Hier krijg je nog de tijd om van elk gerecht optimaal te genieten. Absoluut een aanrader!

kris
Beoordeeld op: 23/09/2019
kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bijna niet in woorden te vatten. Elke gang...

Bijna niet in woorden te vatten. Elke gang bracht ons in een euforische stemming. Uiterst verfijnd! Wij ervoeren de de maaltijd als een symfonie aan genoegens. Zowel de bereiding als de bediening waren top. En de wijnkeuze maakte het geheel af.

Christa
Beoordeeld op: 22/09/2019
Christa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het is altijd even lekker, de ontvangst is...

Het is altijd even lekker, de ontvangst is hartelijk en Nathalie is super vriendelijk

Marc
Beoordeeld op: 17/09/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

zijn zeer correct bediend, gezellige sfeer,...

zijn zeer correct bediend, gezellige sfeer, en top eten.

Rita
Beoordeeld op: 16/09/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We waren ZEER TEVREDEN over ons bezoek aan...

We waren ZEER TEVREDEN over ons bezoek aan Ter Hove en hebben zoals gewoonlijk ten zeerste genoten van het heerlijk eten !!!!!!!

Luc
Beoordeeld op: 06/09/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening! Lekke...

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening! Lekker, fijne hapjes

diane
Beoordeeld op: 17/08/2019
diane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk ontvangst ! Lekkere aperitief...

Zeer vriendelijk ontvangst ! Lekkere aperitief vh huis, prijs kwaliteit eten top! Vriendelijke vlotte bediening met nodige toelichting bij gerecht en dit alles in een huiselijk mooi en net ingericht etablissement!

Paul
Beoordeeld op: 16/08/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

HELEMAAL top!...

HELEMAAL top!

Ludo en Lieve
Beoordeeld op: 11/08/2019
Ludo en Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zoals steeds genoten van de lekkere gerechten...

Zoals steeds genoten van de lekkere gerechten in een heel aangename omgeving en hartelijke gastvrouw.

datum score