Beoordelingen van Restaurant Cedric

43 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.0
43 beoordelingen
datum score
placeholder
Myriam
Beoordeeld op: 17/11/2019
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Le menu était délicieux et les plats bien chaud...

Le menu était délicieux et les plats bien chaud! Le personnel souriant et agréable. Le patron a eu la gentillesse de venir nous saluer, cela fait toujours plaisir...

Freddy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 16/11/2019
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vlotte professionele service. Gerechten op...

Vlotte professionele service. Gerechten op niveau. De 'kingcrab" is een topper. Conclusie: een correcte ervaring. aandachtspunt: we zaten langs de straatzijde is er een beglaasde uitbouw. Na een tijd wordt het daar wel iets te fris (het was ook van de eerste kille dagen aan de kust, maar een graadje meer had gemogen)

JOSE
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 09/11/2019
JOSE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat het eten zeer lekker was en de ontvangst...

Omdat het eten zeer lekker was en de ontvangst prima.

Willy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 04/11/2019
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was perfect! Het eten was super en de...

Alles was perfect! Het eten was super en de bediening was beleefd en zeer vriendelijk verlopen. We zijn vorig jaar ook geweest zullen zeker nog teruggaan.

michel
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 25/10/2019
michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker en zeer aangenaam en attent zaalper...

Zeer lekker en zeer aangenaam en attent zaalpersoneel. Ook perfecte toelichting!

Raymond
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 14/10/2019
Raymond beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

accueil chaleureux,service impeccable,mets...

accueil chaleureux,service impeccable,mets savoureux chef passe à chaque table après le repas Retournerons dès que possible

Gerda
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 11/10/2019
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon top ! Super menu, vlotte vriendelijke...

Gewoon top ! Super menu, vlotte vriendelijke bediening, gezellig interieur.

Jef
Beoordeeld op: 15/09/2019
Jef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Droge soles platte frieten van minderwaardige...

Droge soles platte frieten van minderwaardige aardappelen. De tweede persoon was wel tevreden.p

placeholder
Dirk
Beoordeeld op: 29/08/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Prima keuken, zeer goede wijnkaart, foute react...

Half maaltijd warme frietjes gevraagd, antwoord kelner: uw schaaltje is nog vol ik moet dan een suplementje vragen! We kunnen dat toch niet weg gooien! Reactie nul op tien voor een kelner. De reactie van de patron was nog slechter: ge zoekt problemen, ik werk dag en nacht, over een portie patat discussier ik niet! Waarom wordt dan geen vers schaaltje frieten opgediend? Dom en onbegrijpelijk, we hebben er wel een 180 euro besteed! Niet terug dus.

placeholder
Pierre
Beoordeeld op: 12/04/2018
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Top diner

Uitstekende keuken in een zeer gezellig kader. Goede wijnsuggesties van de chef op de wijnkaart. Een echte aanrader!

datum score