Keuken
Franse 
Budget
€€
Sluitingsdagen
Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.0 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Ariane
Beoordeeld op: onbekend
Ariane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

A quiet Sunday Evening Meal. Peter and Ariane

Although, We arrived early, before opening time , we were made welcome and provided with a courteous and a warm welcome. The wine list and menu is excellent. The entrée was delicious only to be out classed by the main course. The potions are large and filling! Unfortunately, no room for dessert! We highly recommend this restaurant.

Kristof
Beoordeeld op: onbekend

Dit hotel-restaurant gelegen aan de Zeelaan...

Dit hotel-restaurant gelegen aan de Zeelaan te Koksijde, behoort ongetwijfeld tot één van de betere restaurants in Koksijde... Achter het fornuis staat chef Eddy Van Loven die in de klassieke restaurantgidsen op heel wat bijval kan rekenen (79 ptn Henry Lemaire editie 2006 & 13/20 én 1 koksmuts in Gault & Millau 2006). De bediening in de zaal gebeurde in de typische West-Vlaamse hartelijke stijl, vriendelijk zonder veel franjes. Voor het unieke dekor hoef je niet meteen hierheen te reizen, maar voor de prijs-kwaliteit verhouding van de culinaire ervaring des te meer. Naast een daglunch aan 20 EUR met voorgerecht én hoofdgerecht is er ook nog keuze voor een "menu touristique" aan 30 EUR én een uitgebreider degustatiemenu aan 50 EUR. Wij kozen voor het touristische menu bestaande uit een voorgerecht van gratin van prei, witloof en rijkelijk voorzien van grijze garnalen. Als hoofdgerecht was er fazant of hazerug, telkens voorzien van een verzorgde garnituur. Ook het dessert mocht gezien worden, een originele bereiding van peer in rode wijn met vanilleijs, afgewerkt met rode bessen én pruimen. De wijnkaart die hoofdzakelijk Franse wijnen bevat is bijzonder degelijk. Voor de liefhebber wordt zelfs eens selectie van wereldwijnen aangeboden, en dit alles tegen acceptabele prijzen. Wij kozen voor een Saint-Emillion, chateau Baron Ségur en betaalden 28 EUR voor een fles. Zeker aan te bevelen dus. Het 3-gangen menu voorafgegaan van aperitief en aangevuld met koffie & thee kwam op een prijskaartje van ca. 50 EUR per persoon.

placeholder
Leslie Jr.
Beoordeeld op: onbekend

Leuke zaak, aangenaam en rustig kader. Voortref...

Leuke zaak, aangenaam en rustig kader. Voortreffelijke keuken, prijs kwaliteit kan hoger voor dergelijke zaak. Jammer van de nogal stroeve bediening eerder veroorzaakt door een matige bezetting. Prachtige menukaart met verse streekproducten, een aanrader en een promotie voor de Westhoek.

Alle beoordelingen van dit restaurant