Zeer lekker, top bediening en daarbij nog eens...
Zeer lekker, top bediening en daarbij nog eens kindvriendelijk! We komen zeker terug.
De bediening was heel vriendelijk en efficiënt. Bovenal het eten was prima en mooi geserveerd.
Alles is verzorgd en het eten is heel lekker. Ook het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We komen zeker nog terug
Druk en lawaaierig. Meisje zei bij opnemen van apero dat er suggestiebordje was en zou er direct eentje brengen. Helaas zelf moeten gaan halen. Tapas waren echt lekker. Het hoofdgerecht cote-à-l’os saignant was nog relatief “koud” binnenin, mocht gerust iets warmer. Mijn man bestelde glas rode wijn bij het hoofdgerecht maar dit werd pas na de 3x vragen gebracht toen hij al klaar was met eten. Op eerste zicht mooie kaart en leuk concept maar met ruimte voor verbetering. Personeel te weinig aandacht of heeft het te druk om bediening per tafel correct af te werken.
vlotte bediening zeer lekker eten
Zoals altijd lekker, gezellig en vriendelijk
Goeie bediening, lekker eten, alleen iets te kleine tafel..
Vriendelijke, vlotte bediening. Lekker en smakelijk eten. Beetje lawaaierig, dus voor een businessmeeting iets minder geschikt.