Beoordelingen van Huyze Begga

181 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
181 beoordelingen
datum score
Mia
Beoordeeld op: 05/02/2023
Mia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker , heel vriendelijk personeel!...

Heel lekker , heel vriendelijk personeel!

Tineke
Beoordeeld op: 31/01/2023
Tineke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker en uitgebreid ontbijt met verse...

Heel lekker en uitgebreid ontbijt met verse producten en veel keuze. Mooie locatie, aangename sfeer en men was heel vriendelijk!

heidelinde
Beoordeeld op: 30/01/2023
heidelinde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

heel lekker ontbeten in een gezellige setting,...

heel lekker ontbeten in een gezellige setting, met supervriendelijke bediening!

Bieke
Beoordeeld op: 30/01/2023
Bieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitgebreid buffet met heel lekkere variatie....

Uitgebreid buffet met heel lekkere variatie. Vriendelijk ontvangen, rustige sfeer en veel tijd om op ‘t gemak te ontbijten.

Marleen
Beoordeeld op: 21/01/2023
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijke bediening Voor...

Lekker eten en vriendelijke bediening Voor herhaling vatbaar xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Sabine
Beoordeeld op: 21/01/2023
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker en vers eten. Goeie bediening en...

Zeer lekker en vers eten. Goeie bediening en niet lang wachten.

Vicky
Beoordeeld op: 08/01/2023
Vicky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Verborgen pareltje in het mooie begijnhof!heerl...

Verborgen pareltje in het mooie begijnhof!heerlijke keuken tegen correcte prijs!

Heidi
Beoordeeld op: 07/01/2023
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, verassende suggesties...

Vriendelijke ontvangst, verassende suggesties op de kaart, mooie presentatie op het bord en steeds zeer lekker! We komen er al enige tijd met grote tevredenheid telkens terug.

Renate
Beoordeeld op: 05/01/2023
Renate beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker eten, originele combinaties, warme,...

zeer lekker eten, originele combinaties, warme, vriendelijke en hartelijk ontvangst, mooi interieur op unieke locatie

Martine
Beoordeeld op: 29/12/2022
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke bediening, heerlijk lekker tafele...

Vriendelijke bediening, heerlijk lekker tafelen. Zo´n divers smaakpallet. We blijven zeker terugkomen.

datum score