Tof kader, verzorgde hapjes, vlotte bediening....
Tof kader, verzorgde hapjes, vlotte bediening. Wel jammer dat er met 2 stiften gewerkt wordt en je voortdurend het gevoel hebt dat het vlug moet gaan.
Het eten is goed. Bij het boeken om 19 u was me helaas ontgaan dat je tafel moet verlaten om 20.30. Tijdspanne is veel te kort om aangenaam te tafelen. Om 20.25 kregen we abrupt de rekening onder de neus geschoven en mochten de zaak verlaten, onze fles wijn die niet leeg was ten spijt.
Lekker eten, goede service, heel mooi decor. Aanrader!
Hip gezellig restaurant. Vlotte bediening, leuke heerlijke gerechtjes. Correcte prijzen.
Top kader met heel professionele en vriendelijke bediening en niet te vergeten super lekker eten. Aanrader!
Plezant simpatie lekker mooi kader
top en vlotte service en het eten was van hoog niveau , lekker !! gezellig kader, we hebben ervan genoten! dikke proficiat Jonathan DD
prijs-kwaliteit/verfijning niet in balans - sfeer totaal niet ons ding (kon je niet opmaken uit de website, wel door achteraf artikels te lezen), Ibiza-hotel-stijl klopt, vb. te luide muziek, party-sfeer - voor wie hier van houdt .... wij vinden dit weinig authentiek en klassevol (maar smaken verschillen)
Gezellig en lekker en prijs/kwaliteit zit goed!!