Beoordelingen van Brasserie 't Mouterijtje

93 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
93 beoordelingen
datum score
Stephan
Beoordeeld op: 03/06/2019
Stephan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Vriendelijke mensen. Lekker hapje vooraf gekreg...

Vriendelijke mensen. Lekker hapje vooraf gekregen en de onglet was superlekker !

Cris H.
Beoordeeld op: 11/02/2019
Cris H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening was ok en het eten was lekker....

De bediening was ok en het eten was lekker.

NOEL
Beoordeeld op: 22/10/2018
NOEL beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker, de bediening vlot...

Het eten was heel lekker, de bediening vlot en vriendelijk, het kader aangenaam, en de verhouding prijs-kwaliteit is heel goed.

Ludwig
Beoordeeld op: 22/10/2018
Ludwig beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk en vlugge bediening .Het eten...

Heel vriendelijk en vlugge bediening .Het eten is heel lekker en steeds perfect klaar gemaakt, we komen zeker nog terug.

Myriam V.
Beoordeeld op: 16/10/2018
Myriam V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ja...

Ja

gino p.
Beoordeeld op: 14/10/2018
gino p. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

we zijn onmiddellijk met de glimlach ontvangen...

we zijn onmiddellijk met de glimlach ontvangen geweest ,dit voelden ons zeer welkom in dit gezellig Brasserie !

Hilde
Beoordeeld op: 27/08/2018
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was lekker el goed verzorgd ,zeer vriendeli...

Het was lekker el goed verzorgd ,zeer vriendelijk ,aangenaam vertoeven

Stefaan
Beoordeeld op: 26/08/2018
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

lekker en verzorgd en een vriendelijke bedienin...

lekker en verzorgd en een vriendelijke bediening voor herhaling vatbaar veel succes nog in de toekomst

Melody D.
Beoordeeld op: 20/08/2018
Melody D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige en een overheerlijk lekker menutje...

Gezellige en een overheerlijk lekker menutje gegeten ! Fijne en lieve bediening ! Wij komen zeker terug !!

Eveline
Beoordeeld op: 17/06/2018
Eveline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten in een supergezellig kader....

Heel lekker eten in een supergezellig kader. Fantastische bediening; supervriendelijk personeel. Aanrader, echt TOP!

datum score