Beoordelingen van Brasserie 't Mouterijtje

148 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
148 beoordelingen
datum score
Jacques
Beoordeeld op: 10/10/2020
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig en warm interieur, vlotte en vriendeli...

Gezellig en warm interieur, vlotte en vriendelijke bediening en vooral lekkere en verzorgde dagmenu.

Beck
Beoordeeld op: 04/10/2020
Beck beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten en vriendelijke service "...".........

Lekker eten en vriendelijke service "..."..............................................

Franklin
Beoordeeld op: 03/10/2020
Franklin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening en de mosselen...

Vlotte en vriendelijke bediening en de mosselen waren prima. Je voorzorgen in het kader van corona zijn geruststellend.

Kurt
Beoordeeld op: 03/10/2020
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

gezellig kader, corona-proof, vriendelijke...

gezellig kader, corona-proof, vriendelijke bediening, prijs-kwaliteit

Sabine
Beoordeeld op: 21/09/2020
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en verzorgd...

Lekker en verzorgd

annelies
Beoordeeld op: 20/09/2020
annelies beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Heel lang wachten op het eten zonder klein...

Heel lang wachten op het eten zonder klein hapje in afwachting. Ik vond het eten perfect maar mijn man en eten was echt niet goed.

Erna
Beoordeeld op: 20/09/2020
Erna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alleen spijtig dat de champignons saus bij...

Alleen spijtig dat de champignons saus bij de kalfszwezerik niet zelf gemaakt is . De overige gerechten van de 3 gangenmenu waren lekker.

Krist
Beoordeeld op: 20/09/2020
Krist beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke locatie en lekkere gerechten....

Leuke locatie en lekkere gerechten.

iris
Beoordeeld op: 14/09/2020
iris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Coronamaatregelen worden goed opgevolgd en...

Coronamaatregelen worden goed opgevolgd en zeer correcte bediening en lekker gegeten!

Bernard
Beoordeeld op: 07/09/2020
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten in orde, en vlotte bediening met respect...

Eten in orde, en vlotte bediening met respect voor covit19

datum score