Beoordelingen van Brasserie 't Mouterijtje

78 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.5
78 beoordelingen
datum score
Agnes P.
Polleunis
Datum restaurantbezoek: 18/11/2017
Agnes P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

2 voorgerechten koud/lauw (kaaskroketten) chate...

2 voorgerechten koud/lauw (kaaskroketten) chateaubriand bleu ipv medium wachttijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht 1,5 uur niet mogen betalen deels cash en deels kaart

Stephan D.
De Feyter
Datum restaurantbezoek: 31/10/2017
Stephan D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten was heerlijk en mooi gepresenteerd....

het eten was heerlijk en mooi gepresenteerd. Aangenaam kader. 2 minpuntjes: 1/ tijd tussen aperitief en maaltijd was te kort. 2/ bij reservatie had ik vermeld dat het de verjaardag was van mijn partner maar er was geen enkel attentie(hoeft niet veel te zijn, een kaarsje op het dessert had al voldoende geweest). Maar voor de rest niets dan lof.

Ria D.
Datum restaurantbezoek: 11/10/2017
Ria D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Was erg lekker en gezellig...

Was erg lekker en gezellig

Sarah V.
Vervaeke
Datum restaurantbezoek: 07/10/2017
Sarah V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Bediening was uiterst vriendelijk. Prijs is...

Bediening was uiterst vriendelijk. Prijs is nogal aan de hoge kant , 6 euro voor witte martini en 2,5 euro voor een sausje vonden we nogal prijzig. Vispannetje was super lekker . Hondshaai was nogal zwaar .

Frank
Gheysen
Datum restaurantbezoek: 01/10/2017
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs Kwaliteit Vriendelijke en vlotte bedieni...

Prijs Kwaliteit Vriendelijke en vlotte bediening Gezellig

Johan c.
cnudde
Datum restaurantbezoek: 11/09/2017
Johan c. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

jammer van de bereikbaarheid....

jammer van de bereikbaarheid.

pascaline
Arlin
Datum restaurantbezoek: 10/09/2017
pascaline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Het is er gezellig zitten. Het eten is lekker,...

Het is er gezellig zitten. Het eten is lekker, en iedereen is vriendelijk.

Sharon G.
Goesaert
Datum restaurantbezoek: 10/09/2017
Sharon G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker en veel gegeten, vriendelijke bedie...

Heel lekker en veel gegeten, vriendelijke bediening + goede prijs kwaliteit verhouding. Komen zeker nog eens terug!

Peter
Beyen
Datum restaurantbezoek: 27/08/2017
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke mensen, lekker eten, gevarieerd...

Vriendelijke mensen, lekker eten, gevarieerd aanbod.

datum score