Beoordelingen van Brasserie 't Mouterijtje

68 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.4
68 beoordelingen
datum score
Lorenzo V.Van Damme
Lorenzo V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 21/08/2017

lekker eten in een aangenaam kader... bediening...

lekker eten in een aangenaam kader... bediening was top... komen zeker terug.

MarioBeyls
Mariobeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 14/08/2017

Prima bediening en eten was lekker ....

Prima bediening en eten was lekker .

BART R.ROBERT
BART R.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 07/08/2017

Zeer vriendelijke service, gezellig kader en...

Zeer vriendelijke service, gezellig kader en voortreffelijke keuken

Kristof D.Depuydt
Kristof D.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 06/08/2017

Deze zaak is van oudsher gekend om een mooie...

Deze zaak is van oudsher gekend om een mooie kaart aan bieren te hebben, en dat is nog steeds zo. Verder kan je lekker eten. Niet de top-keuken van Kortrijk, maar prijs-kwaliteit correct en lekker. Aangenaam kader en vooral ook heel vriendelijke bediening.

AnnVervacke
Annbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 30/07/2017

Super goed eten, vlotte en zeer aangename,...

Super goed eten, vlotte en zeer aangename, vriendelijke bediening. Een topper!

FRANCKYMAIHEU
FRANCKYbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 24/07/2017

vriendelijke ontvangst en bediening prijs -kwal...

vriendelijke ontvangst en bediening prijs -kwaliteit

Véronique D.Decavele
Véronique D.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 22/07/2017

Vlotte bediening, correct maar ongedwongen....

Vlotte bediening, correct maar ongedwongen. Lekker eten en leuke omgeving vol nostalgie naar onze jeugd.

Lieve d.delbeke
Lieve d.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/07/2017

Zeer lekker gegeten, grote porties, vriendelijk...

Zeer lekker gegeten, grote porties, vriendelijke bediening, prijs-kwaliteit TOP. PROFICIAT aan het ganse team.

Hugo D.DE MULDER
Hugo D.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 16/07/2017

Zowel het eten, wijn, het interieur en de bedie...

Zowel het eten, wijn, het interieur en de bediening was perfect.

Caroline B.Brootcorne
Caroline B.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 26/06/2017

Zeer vriendelijk personeel en heel attente...

Zeer vriendelijk personeel en heel attente bediening. Het eten was lekker en verzorgd. Leuk kader. Het was rustig tafelen en genieten. Jammer van de tafelwijn (rood en wit), vond ik prijs kwaliteit niet zo goed.

datum score