Beoordelingen van Brasserie 't Mouterijtje

100 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
100 beoordelingen
datum score
guy
Beoordeeld op: 14/10/2019
guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

niet soepel genoeg qua menukeuze (voor tafel...

niet soepel genoeg qua menukeuze (voor tafel van 8 mochten we slechts 4 keuzes maken uit menukaart) we vroegen om aperitief buiten op het terras (mooi weer) maar dit kon niet ... niet klant-vriendelijk

thomas
Beoordeeld op: 15/09/2019
thomas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening! Lekker gegeten......

Zeer vriendelijke bediening! Lekker gegeten...

Ludwig
Beoordeeld op: 07/09/2019
Ludwig beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten binnen een aangenaam kader....

Lekker eten binnen een aangenaam kader.

Guy
Beoordeeld op: 28/08/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs - kwaliteit - service perfecte match....

Prijs - kwaliteit - service perfecte match.

Marlot
Beoordeeld op: 20/08/2019
Marlot beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Borden...

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Borden waren zeer verzorgd en zeer lekker.

Joris
Beoordeeld op: 19/08/2019
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en goede bediening Mooie locatie...

Lekker eten en goede bediening Mooie locatie

Patricia
Beoordeeld op: 15/06/2019
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Old memories. Vriendelijke bediening!...

Old memories. Vriendelijke bediening!

Stephan
Beoordeeld op: 03/06/2019
Stephan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Vriendelijke mensen. Lekker hapje vooraf gekreg...

Vriendelijke mensen. Lekker hapje vooraf gekregen en de onglet was superlekker !

Cris H.
Beoordeeld op: 11/02/2019
Cris H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening was ok en het eten was lekker....

De bediening was ok en het eten was lekker.

NOEL
Beoordeeld op: 22/10/2018
NOEL beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker, de bediening vlot...

Het eten was heel lekker, de bediening vlot en vriendelijk, het kader aangenaam, en de verhouding prijs-kwaliteit is heel goed.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in