19.5/20 Gault&Millau
3 sterren
Riemegemstraat 1 9770 KRUISHOUTEM
Budget
€€€€
Sluitingsdagen
Zondag, Maandag, Dinsdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Over dit restaurant
P E T E R ~ G O O S S E N S

Een culinaire creatie begint met een idee, vraagt om topproducten en staat of valt met kwaliteit. Lokale terroirproducten vormen het DNA van mijn keuken, aangevuld met frisse smaken uit het buitenland.

Uitzonderlijke partners zorgen voor de dagelijkse aanvoer van kraakverse ingrediënten die ik verwerk tot unieke smaaksensaties. Textuur, kleur en balans… over elk detail is nagedacht en dat proeft u. Gegarandeerd.

We serveren u niet alleen het hoogste culinaire genot, maar nemen u mee in een totaalervaring.

Ons interieur weerspiegelt de zorg en verfijning van onze keuken. Ontwerpers en kunstenaars zorgden voor unieke stukken, tafellinnen en verrassende details.

U geniet, wij doen de rest.

Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.6 Gebaseerd op 17 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
17 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Steve
Beoordeeld op: onbekend

Super Super Super !!

Gaan eten als we 10 jaar getrouwd waren , GEWOON AF !!! Duur maar zeker de moeite waard , en moest ik het me kunnen veroorloven ga ik iedere maand , een aanrader voor iedereen die graag gaat eten en graag verrast word , Sparen en doen !! Ik heb 1 jaar dagelijks 2€ in een potje gestoken en had ong 750 € , en heb 640€ betaald voor 2 pers maar alles erop en eraan . DOEN !!

Filip
Beoordeeld op: onbekend

excellent

Dit is zonder enige twijfel nog steeds mijn favoriet restaurant in België, al komt Hertog Jan aardig in de buurt. Hof Van Cleve is echter qua gerechten en bediening nog steeds wereldtop. Het is niet goedkoop maar zijn geld meer dan waard. Voor wie de ultieme dinner-ervaring wil meemaken.

Jos
Beoordeeld op: onbekend

Een gastronomische hemel. Een driesterren waar...

Een gastronomische hemel. Een driesterren waar je wordt ontvangen als gast, zonder overdreven poespas door vakkundig personeel. Een ware verademing wanneer je de creaties en de smaak van de gerechten vergelijkt met de Karmeliet, Come chez Soi en enkele andere "groten".Peter Goossens staat wat mij betreft op zeer grote afstand van de anderen aan de top van de Belgische gastronomie.Bedankt voor een zeer aangename middag.

Marjolein
Beoordeeld op: onbekend

Vol verwachting gingen we lunchen in het Hof...

Vol verwachting gingen we lunchen in het Hof van Cleve. Het was gewoonweg TOP en zijn drie sterren zeker waard. Jong maar uiterst professioneel personeel. Het eten was fris, bijzonder,soms gewaagd en smaakte nog vier uur later. Zeer exclusieve ingrdiënten. Kaaswagen is uitzonderlijk uitgebreid en lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. De kleine details zorgen voor de derde ster.

Sylvie
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekker gegeten, vlotte en vriendelijke...

Zeer lekker gegeten, vlotte en vriendelijke bediening. Kader niet overweldigend, maar knus. Zijn sterren waard. Topper!

Cathy
Beoordeeld op: onbekend

Eten in dit restaurant is inderdaad het summum...

Eten in dit restaurant is inderdaad het summum ! Superheerlijke gerechten, zo veel verschillende smaken en smaakexplosies! Alle gerechten waren subliem gedresseerd en geserveerd, vanaf de hapjes tot het dessert! Dit is zeker zijn 3 sterren waard. Proficiat aan de ganse ploeg !

toon
Beoordeeld op: onbekend

op naar de volgende ster !...

op naar de volgende ster !

Lieve
Beoordeeld op: onbekend

Een culinair sprookje, oogstrelende kunstwerken...

Een culinair sprookje, oogstrelende kunstwerken, try and taste !

Marc
Beoordeeld op: onbekend

We waren er eerder geweest - ongeveer 5 jaar...

We waren er eerder geweest - ongeveer 5 jaar terug - en vonden het toen niet echt overweldigend. Maar door de vele enthousiaste geruchten die we gehoord hadden en omdat er ondertussen een derde ster was bijgekomen kwamen we er twee weken geleden voor de tweede keer. Niet alleen is de inrichting veranderd maar ook onze ervaring. Dit was buitengewoon. Op alle vlakken subliem. Zeer inventieve keuken, perfecte bediening en - als volwaardig wijnliefhebber - een wijnkaart die niet alleen uitblinkt in keuze maar - en dat in tegenstelling tot gelijkgeschakelde collega's - vooral met een prijzenpolitiek die zonder meer voorbeeldig is. Ter vergelijking. We dronken er een Chateau Pichon Longueville, Comtesse de Lalande van 95 in magnum. Kostprijs ? 300. In veel restaurants - sommigen zelfs zonder ster - staat diezelfde wijn van hetzelfde jaar ook op de kaart. Daar vind je hem voor ? 220, weliswaar voor een gewone fles van 75 cl. Dat de wijn subliem is is een understatement maar dat veel wijnkaarten exorbitant geprijsd zijn is helaas een jammerlijk feit. Hof van Cleve bewijst dat het ook anders kan. Schitterend.

mark
Beoordeeld op: onbekend

Op 25/02 voor de 3x geweest en voor de 3de...

Op 25/02 voor de 3x geweest en voor de 3de keer op rij alleen maar superlatieven.Hoewel het totaal verschillend is in de zomer(maar daarom niet minder goed).Dit is de top van België.Als je daar buiten stapt dan weet je wat een culinair orgasme is! Dikke proficiat voor de service en bijzonder aan de sommelier.Prachtige combinaties. Ik zou nog bijna de charmante gastvrouw vergeten.Niets anders dan LOF!!!

Alle beoordelingen van dit restaurant