Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondagavond, Maandag, Dinsdagmiddag, Woensdagmiddag, Donderdagmiddag, Vrijdagmiddag, Zaterdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.5 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Kris
Beoordeeld op: onbekend

Uitstekend restaurant, hele vlotte en vriendeli...

Uitstekend restaurant, hele vlotte en vriendelijke bediening. Zowel Russisch als Nederlands gesproken. Goede uitleg over de gerechten. Mooi traditioneel decor. Prijs / kwaliteit uitstekend, zéér lekkere gerechten en meer dan voldoende, zelfs voor grote eters. Wat mij betreft, een echte aanrader! Op elk gebied! Parking is gewoon op de openbare weg, gelukkig gratis en geen probleem om de wagen kort bij te parkeren.

Huysentruyt
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten. Zeker eens uit te proberen....

Lekker eten. Zeker eens uit te proberen.

Nady
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten en een heel aangename sfeer. Een...

Lekker eten en een heel aangename sfeer. Een aanrader !

erik
Beoordeeld op: onbekend

Ik moet de beweringen van een zekere Piet tegen...

Ik moet de beweringen van een zekere Piet tegenspreken. Waarschijnlijk een personage die er speciaal op uit is om een zaak af te breken. Wij zijn er nu al een achttal keren langs geweest en hebben nog nooit geen klachten ondervonden, integendeel.... De eigenaar/uitbater doet zijn uiterste best om het iedereen naar hun zin te maken, aangename niet te luide muziek. Na een 'uitgebreide' maaltijd is een extraatje nooit ver uit de buurt. De porties zijn groot, heel lekker en met zorg bereid. Van beroepswege heb ik een kijkje achter de schermen moge nemen en ik heb in de laatste jaren zo geen propere keuken gezien. Dat 'meneer Piet' eens een kijkje neemt in een doorsnee Chinees Restaurant, hij zal andere ogen open trekken! Wij vinden Botchka een aanrader en mensen, laat je niet van de wijs brengen... test Botchka zelf! Ik ben er zeker van, je komt tevreden terug.... *Pavlov*

dirk
Beoordeeld op: onbekend

Waar piet de motivatie vindt om dit restaurant...

Waar piet de motivatie vindt om dit restaurant slecht te beoordelen kan alleen maar getuige zijn van zijn slechte smaak , wij zijn daar behoorlijk bediend geworden en hebben zeer lekker gegeten. Als piet denkt dat hij beter af is indien er meer (soms onnodig ) personeel rondloopt heeft hij het zeker verkeerdt. Ook in sterren restaurant ben ik persoonlijk bediendt door de chef en ik vindt dat dit de sfeer alleen maar kan bevorderen. Wat het roken betreft heb ik alleeen mensen in het BAR gedeeelte zien roken.Ik zou zeggen proficiat met het iniciatief en doe zo verder BOTCHKA.

piet
Beoordeeld op: onbekend

Gingen voor familie grill buffet. De bediening...

Gingen voor familie grill buffet. De bediening , het bereiden van de maaltijd , het afruimen en afrekenen gebeurde allemaal door één en dezelfde persoon. Op de russchische muziek na , deed geen enkel element ons aan een russische sfeer denken , laat staan proeven.Het buffet vertoonde geen enkele finesse , de ribben waar zelfs aangebrand. De keuken was een open keuken waarbij de kok het niet naliet regelmatig aan de achterzijde ,maar wel duidelijk in de kookzone, een SIGARETTJE te roken. Dit kan niet . Sorry , maar er is daar nog veel werk aan de winkel. En ook al is het een grill- buffet, niets laat na om daar meerdere russische elementen in te verwerken.

placeholder
Carine Rogge
0 Favorieten
Beoordeeld op  26/09/2016

al vaak daar gaan eten en telkens fantastisch eten en heel vlotte en vriendelijke bediening.het restaurant is volledig in russische stijl en zou niet weten waar die open keuken is.zeker dat je in het juiste restaurant was piet?

Alle beoordelingen van dit restaurant