google map
Budget
LE XALKIS
7100 LA LOUVIERE Grill, Griekse, Bistro
8.0
L'ARC EN CIEL
7100 LA LOUVIERE Franse
10.0
PIZZERIA GENNARO
7100 LA LOUVIERE Italiaanse
9.2
L'Asia Garden
Enzo & Monica
La Pizzarella Da Giorgio
7100 LA LOUVIERE Italiaanse
La Forchetta Gastronomica
7100 LA LOUVIERE Italiaanse
Une Faim de Loup
7100 LA LOUVIERE Fast food
LE BRUIT QUI COURT
7100 LA LOUVIERE Italiaanse
LE GRAIN 2 SEL
7100 LA LOUVIERE Brasserie
IL PASSEGGIO
7100 LA LOUVIERE Italiaanse
La Bouchée d'O2
7100 LA LOUVIERE Franse
Le Mykonos
Blue Note
Croc A Chaud
Valentino ristorante
Sushi a la Vie
7100 LA LOUVIERE Japanse
Bella Calabria
Le Xalkis
Grill, Griekse, Bistro

La Louvière

La Louvière, bijgenaamd de Stad van de Wolven is een stad in Wallonië, gelegen in de provincie Henegouwen. La Louvière is een relatief recente stad, ontstaan als industriestad langs belangrijke verkeersaders tussen Bergen en Charleroi.

De stad ligt op een voormalige steenkool en industriële site. La Louvière bezit een aantal populaire toeristische en culturele trekpleisters:de hydraulische liften voor de boten van het Canal du Centre, geklasseerd als werelderfgoed door UNESCO, de kabelbaan van Strépy-Thieu en niet te vergeten het carnaval van La Louvière met de Gilles.

Franco Dragone, de beroemde regisseur en artistiek leider van wereldberoemde spektakels, produceert en regisseert zijn shows vanuit zijn geadopteerde stad, La Louvière.

Of het nu voor een snelle hap, een lunch of een familie diner is, neem de tijd om de culinaire specialiteiten van de wolven te proeven in één van de vele restaurants in La Louvière .

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in La Louvière tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.be een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in La Louvière online boeken!