Afspanning De Jaeger

restaurantgegevens bijwerken
Bosstraat 103 9340 LEDE
Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Maandag - Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.3 Gebaseerd op 14 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
14 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Ria

Fantastische ervaring

Heel gezellig voor wie nostalgie hoog in het vaandel draagt. Het eten was er excellent en de wijn was grandioos. Heel plezante sfeer, je zit wel wat dicht bij elkaar. En dan het dessert was subliem, echte smaken van vroeger, home baked taart met verse vruchten njamie we gaan zeker terug !

linda

Tafelen in De Jaeger

Wij zijn nog maar eens gaan eten in restaurant De Jaeger in Lede. Het was terug super. De wildgerechten zijn subliem. Het restaurant is echt een aanrader op elk vlak, zowel het eten, het kader als de bediening. Ook in de zomer is het top. De zeevruchtenschotels zijn overheerlijk en dit in een provencaalse tuin. Altijd vriendelijk en zeer gedienstig. Wij hebben geen enkel minpunt. Hopelijk kunnen wij nog veel aan tafel zitten in de Jaeger.

gina

Lekker eten, maar norse bediening

Het kader is enig, het eten is lekker. Maar de bediening laat te wensen over. Van de ene ober kreeg ik al een sneer bij het binnenkomen en het lijkt of gewoon elkeen daar tegen zijn zin rondloopt. Heel erg jammer want zonder dit voorval was het ongetwijfeld een heel fijn avond geworden.

placeholder
Patrice

perfecte kwaliteit/prijsverhouding

De Jaeger overtrof al onze verwachtingen : heerlijk eten, verrassend gepresenteerd, meer dan voldoende en betaalbaar. Bovendien zit je in een fantastisch kader en is de bediening zeer vriendelijk. Jammer alleen dat er geen mogelijkheid was om vegetarisch te eten, dit zou een welkom aanvulling zijn.

winnie

superverse plat de fruit de mer gegeten, voor...

superverse plat de fruit de mer gegeten, voor een mooie prijs, vriendelijke bediening, gezellig terras.voor mij zeker een aanrader!

Fiona

Ik wou bellen voor een reservatie te plaatsen....

Ik wou bellen voor een reservatie te plaatsen. Nog nooit van ze leven zo nen onbeleefden boer aan de lijn gehad... Ik heb reservatie onmiddellijk geannuleerd en als zo boertig doen bij de bediening als ze aan telefoon doen belooft dit niet veel goeds voor de rest. GEEN AANRADER DUS

Mariska

Een erg aangenaam restaurant waar je steeds...

Een erg aangenaam restaurant waar je steeds correct en vriendelijk bediend wordt. Wanneer het restaurant volgeboekt is, zit je wel vrij dicht op elkaar, en is het vrij rumoerig. De gezelligheid komt dan wel in het gedrang. Op warmere zomeravonden kan er gegeten worden op het sfeervolle terras. Een aanrader !!!

Nathalie

Vooral een speciaal interieur, niet duur en...

Vooral een speciaal interieur, niet duur en toch zeer lekker, kleinschalig, en je waant je er inderdaad een beetje in de Provence. Absoluut een aanrader!

Nathalie

Vooral een speciaal interieur, niet duur en...

Vooral een speciaal interieur, niet duur en toch zeer lekker, kleinschalig, en je waant je er inderdaad een beetje in de Provence. Absoluut een aanrader!

Luc

Goede ontvangst, beetje oubollig interieur,...

Goede ontvangst, beetje oubollig interieur, lekker eten in overvloed, goede bediening, bezoek waard indien reuzehonger.

Alle beoordelingen van dit restaurant