placeholder
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.1 Gebaseerd op 11 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
11 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Bart
Beoordeeld op: onbekend

Het eten was er goed, de bediening echter niet...

Het eten was er goed, de bediening echter niet in het vlaams,de sfeer matig.

Bart
Beoordeeld op: onbekend

Mijn vrouw en ik zijn hier reeds verschillende...

Mijn vrouw en ik zijn hier reeds verschillende keren komen eten, en het was steeds meer dan fantastisch! Het voedsel was meer dan subliem, vriendelijke bediening, ze hebben zelfs voedsel voor veganisten (en welke restaurants in België kunnen dàt allemaal zeggen) !!! Als u reeds ergens Indisch hebt gegeten, dit restaurant weet zonder twijfel de rest te overtreffen. Voor mijn part, op elk vlak een zeerwelverdiende 10/10 !

Veerle
Beoordeeld op: onbekend

Heerlijke Indische keuken, maar we voelen ons...

Heerlijke Indische keuken, maar we voelen ons opgelicht door de eigenaar/kok. Menu aan 25 euro genomen: 3 gangen zogezegd. Maar het dessert bleek niet aanwezig te zijn, en we hebben een dubbele Amaretto gekregen "van het huis", die we uiteindelijk hebben moeten betalen Uiteindelijk hebben we samen 68€ betaald voor twee menu's aan 25€, twee pintjes, één oude cola light en twee amaretto's van het huis. Hoewel de keuken heerlijk was, zal dit de eerste en laatste keer zijn dat we dit restaurant bezocht hebben.

Dirk
Beoordeeld op: onbekend

ook ik ben verrast door de commentaar van Tam....

ook ik ben verrast door de commentaar van Tam. Spijtig dat het die zondag is tegengevallen! Maar uw negatieve uitlatingen zijn zeker niet door te trekken naar het geheel. ik vind de gerechten overheerlijk, zeker het buffet.

Isabel
Beoordeeld op: onbekend

even een reactie op tam.. ik kom al jaren...

even een reactie op tam.. ik kom al jaren bij chef's house en ik denk dat het inderdaad wel heel uitzonderlijk was. het buffet is iets waar ik naar uitkijk, je hebt verschillende gerechten met verschillende smaken.. dat er maar 1 enkel vegetarisch gerecht tussen zat kan ik moeilijk geloven, bij mijn weten zijn het altijd 4 vlees, kip of vis gerechten en 4 vegetarische.. enfin, ik vind het eten zalig en ik ga zeker nog vaak terug, surtout op zondag!

Tam
Beoordeeld op: onbekend

De eerste en allicht enige keer dat ik op dit...

De eerste en allicht enige keer dat ik op dit restaurant kwam eten was het zondag. Op zondag is het buffet, zodat ik niet kan meespreken met mensen die op andere dagen komen. Dat buffet was een grote teleurstelling. Er was maar een erg beperkt aantal gerechten ( 4 met vlees, 1 vegetarisch, gefrituurde ajuinen, rijst en sauzen en dat was het zowat) en alle vleesgerechten waren erg pikant, hetgeen geen kwaad kan als er daarnaast ook iets milders is, maar dat was hier niet het geval, zodat we geen ander alternatief hadden dan vooral heel veel rijst te eten. Bovendien was de keuken op de lekkere sausjes na niet bijzonder, en waren de meeste vleesgerechten beperkt tot énkele vormeloze brokken, verdronken in grote hoeveelheden (zeer pikante en vette) saus. Gelet daarop was het buffet véél te duur voor wat het was. Misschien hebben we uitzonderlijk veel pech gehad die dag, wanneer ik de positieve commentaren van de anderen lees, maar ik kom in elk geval niet terug.

Isabel
Beoordeeld op: onbekend

aangenaam restaurant, heel lekker en verzorgd...

aangenaam restaurant, heel lekker en verzorgd eten, het gezever van de chef wordt er graag bij genomen!! moest ik zo ver ni wonen, ik zou er wekelijkse klant zijn op het zondags buffet!!

dorotheemarie
Beoordeeld op: onbekend

heerlijk eten en heel vriendelijke bediening,...

heerlijk eten en heel vriendelijke bediening, zonder twijfel de lekkerste indische restaurant in vlaanderen!

Dirk
Beoordeeld op: onbekend

prachtig interieur, overheerlijke schotels...

prachtig interieur, overheerlijke schotels ( tikka masala met basmati rijst is een echte aanrader!), vriendelijke bediening en dit allemaal voor een schappelijk prijsje! zeker eens uitproberen!

Els
Beoordeeld op: onbekend

Tochtige zaak, wat krap en het koksjasje van...

Tochtige zaak, wat krap en het koksjasje van de chef is nogal smoezelig. Maar het eten is een festijn (het naan-brood !!) en de kok/eigenaar komt graag een praatje slaan in prima nederlands - lekkerste thali die we ooit geproefd hebben (in België). Uitproberen !

Alle beoordelingen van dit restaurant