Beoordelingen van Gainsbourg

613 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
613 beoordelingen
datum score
Ann
Beoordeeld op: 01/10/2017
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was de eerste keer dat we Gainsbourg bezoch...

Het was de eerste keer dat we Gainsbourg bezochten en we gaan zeker nog eens terug. We werden vriendelijk ontvangen en kregen een mooie uitleg over de kaart. Het eten was heel lekker. Een aanrader

MELISSA V.
Beoordeeld op: 25/09/2017
MELISSA V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten...

Lekker eten

Daniel
Beoordeeld op: 24/09/2017
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het plaatje klopte en alles was heel lekker!...

Het plaatje klopte en alles was heel lekker!

Lieve
Beoordeeld op: 24/09/2017

Globaal goede prijs kwaliteit in aangenaam...

Globaal goede prijs kwaliteit in aangenaam kader

[anonymous]
Beoordeeld op: 24/09/2017
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gezellige sfeervolle zaak met lekker eten...

Gezellige sfeervolle zaak met lekker eten

Stefano
Beoordeeld op: 23/09/2017
Stefano beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Zeer lekkere angus beef burger! Aanrader!...

Zeer lekkere angus beef burger! Aanrader!

Lara B.
Beoordeeld op: 22/09/2017
Lara B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ik was enorm tevreden over het restaurantbezoek...

Ik was enorm tevreden over het restaurantbezoek omwille van een aantal redenen: Allereerst was het eten enorm lekker en veelvuldig. Hiernaast was de service ook uitstekend, die in ons geval werd verzorgd door een jonge vrouw met donkerbruin haar. Als laatste is het restaurant enorm leuk ingericht, en zorgt dit voor een totaal-ervaring. Naar mijn bescheiden mening, is het zeker een aanrader!

Patrick
Beoordeeld op: 11/09/2017
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

leuke sfeer, lekker eten....

leuke sfeer, lekker eten.

Wouter
Beoordeeld op: 11/09/2017
Wouter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer aangenaam verrast door het nieuwe menu...

Zeer aangenaam verrast door het nieuwe menu ten opzichte van het vorige bezoek. De slow cooking gerechten zijn werkelijk fantastisch. De gastheer doet zijn job perfect!

Dorien
Beoordeeld op: 03/09/2017
Dorien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig kader en lekker eten. Hoewel de oorspr...

Gezellig kader en lekker eten. Hoewel de oorspronkelijke menu waarbij je ook enkele "gezonde" gerechten had, gevarieerder was. Nu zijn er vooral veel vleesgerechten...

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in