Beoordelingen van Barba

265 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
265 beoordelingen
datum score
kris
Beoordeeld op: 27/09/2020
kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een mooi betaalbaar menu met zeer lekkere ingre...

Een mooi betaalbaar menu met zeer lekkere ingrediënten en gerechten. De sommelier kent zijn vak (uitstekende aanbevelingen) & een all-round goeie bediening. Een aanrader als je wilt genieten!

Jonas
Beoordeeld op: 26/09/2020
Jonas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hebben zeer lekker gegeten. Vriendelijke...

We hebben zeer lekker gegeten. Vriendelijke bediening, alles zeer netjes, enige puntje van kritiek is dat alles zeer snel na elkaar kwam.

Jeannine
Beoordeeld op: 25/09/2020
Jeannine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Slechts 1 dessert in het menu van 40€ (eventuue...

Slechts 1 dessert in het menu van 40€ (eventuuel kaas met supplement). En het dessert was ook nog niet lekker. De rest was ok.

Elise
Beoordeeld op: 24/09/2020
Elise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten! Vriendelijke bediening en er werd...

Lekker eten! Vriendelijke bediening en er werd goed rekening gehouden met onze voorkeuren.

Marc
Beoordeeld op: 23/09/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

innovatief, lekker, aangenaam...

innovatief, lekker, aangenaam

Kathia
Beoordeeld op: 20/09/2020
Kathia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker maar ze gingen iets te rap....

Heel lekker maar ze gingen iets te rap.

Riet
Beoordeeld op: 19/09/2020
Riet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het is steeds een feest om bij Barba te eten....

Het is steeds een feest om bij Barba te eten.

Beoordeeld op: 19/09/2020
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zeer mooi gepresenteerde gerechtjes die tegelij...

Zeer mooi gepresenteerde gerechtjes die tegelijk erg smaakvol en verrassend waren! Klasse!

Isa
Beoordeeld op: 19/09/2020
Isa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Hele fijne gerechten, super combinaties. Vriend...

Hele fijne gerechten, super combinaties. Vriendelijke bediening! Genoten van heel de setting!

Beliën
Beoordeeld op: 18/09/2020
Beliën beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker en heel fijn dat we vooraf 3 kleine...

Zeer lekker en heel fijn dat we vooraf 3 kleine hapjes kregen . Een opmerking echter, de hoeveelheid was echt wat te weinig

datum score