Goed 7.4 Score van 6 beoordelingen

CAFE KOMEET
CAFE KOMEET
CAFE KOMEET
CAFE KOMEET
CAFE KOMEET
CAFE KOMEET

Cafe Komeet

Oude Markt 54 3000 LEUVEN

Keuken

Italiaanse Pasta Salades

Sluitingsdagen

Open 7/7

Contact

Toon telefoonnummer Email Website Facebook

Over dit restaurant

Bruisend eetcafé op de Oude Markt in Leuven

Omgeven door het prachtig historisch decor van de Oude Markt zit je bij het eetcafé De Komeet erg goed.


Uitgebreide eetmogelijkheden

Je kan bij De Komeet niet alleen drinken maar je hebt er ook een uitgebreide keuze om iets lekkers te eten: dagsoep, pasta's, salades, toasts, croques, boterhammen, steak, wok, kip, zalm, tapa's, loempia's, scampi's, omelet,...
Lekkere drankjes

De Komeet is gekend voor zijn super lekkere cocktails. Maar je kan er ook terecht voor diverse Italiaanse koffies en zelfs voor champagne.
Bovenverdieping

Naast de ruimte op het gelijkvloers en het terras is er ook nog een bovenverdieping die plaats biedt aan voor 46 personen.Suggestie van de week en verse dagsoep

Elke week kan je genieten van een nieuwe suggestie (zoals bv. zalm, Tagliatelli, salades, pasta's,...) en elke dag is er de overheerlijke verse dagsoep.
Mooi terras

Wil je echt genieten van hetgeen zich afspeelt op de Oude Markt? Dan moet je zeker plaats nemen op ons terras. Zo maak je meteen deel uit van het bruisend leven van deze prachtige locatie.
Reservatie mogelijk

Als je wil zeker zijn van een plaatsje in ons restaurant dan kan je steeds reserveren. Bel 0496 90 15 68 of 016 29 63 03.

facebook

Info

Faciliteiten Kindermenu's, Uitgaansrestaurant, Terras, Bar - Lounge Sfeer Eigentijds kader
Betalingsmogelijkheden Sodexo Lunch Pass®, American Express, Master Card, Visa, Bancontact, Sodexo Card®

6 personen schreven een beoordeling over restaurant CAFE KOMEET

Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze

Beoordelingsscore

7.4 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
Daniel Desponte
Daniel beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 02/02/2017

salade van de chef smaakt mij altijd...

salade van de chef smaakt mij altijd

placeholder
Daniel Desponti

sympathiek

De kans nog niet gehad om effectief ook te eten, maar als ik in de buurt ben spring ik zeker en vast es binnen. Complimenten aan de sympathieke zaakvoerder Antonio.

Tim Somers

Gezellige setting, zeker in de zomermaanden....

Gezellige setting, zeker in de zomermaanden. Lekkere tapas, maar nogal veel gefrituurd. Na een paar keer is de lol er wel af vind ik, omdat de kaart van tapas niet lijkt te wijzigen. Goed adresje als je een avondje stappen gaat beginnen.

MARK BARRETTE

Eetcafé de komeet is sinds enkeke maanden weer...

Eetcafé de komeet is sinds enkeke maanden weer terug heropend. Onder een nieuwe eigenaar en een nieuw team wordt er hard gewerkt om deze speciale zaak nog beter te maken dan ze al was . Komeet is elke dag open en je kan er lekkere tappa's en dagschotels eten. Deze designzaak werd vooral bekend om zijn lekker eten aan betaalbare prijzen en zijn jazz en lounge muziek. Sinds de heropening kan je nu ook genieten van sublieme lavazza koffie. Zeker een bezoekje waard !!!!!!

Sofie Delvaux

Ik ben het absoluut niet eens met de vorige...

Ik ben het absoluut niet eens met de vorige reactie. Ik ga meermaals per week eten en drinken in de Komeet, en daar is een goede reden voor: de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. En de bediening is misschien niet altijd superhartelijk, maar wel correct. Ik vind de Komeet wél een aanrader!

Peter Rasters

Normally I liked the Komeet. Kitchen was oké...

Normally I liked the Komeet. Kitchen was oké and the price too. Well, I went back there round 4 weeks ago and what a shock. I ordered a soep and some pasta. I told the waiter that the soep is -of course- an entrée. What happened ? He brought the soep together with the pasta. After I told him that this is not oké for me he just took the pasta and put it on the bar. During I ate my soep he was cleaning glasses with a CIGARETTE in his mouth - behind the bar where he put my pasta. I finished my soep and he brought me the pasta which was of course cold. In addition to that he was very unfriendly and didn't see that he made any mistakes..... Komeet ? NEVER AGAIN !!!

Alle beoordelingen van dit restaurant