Beoordelingen van Resto Ribs

1026 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
1026 beoordelingen
datum score
Leen
Beoordeeld op: 09/02/2020
Leen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alles in orde. Personeel is vriendelijk . Eten...

Alles in orde. Personeel is vriendelijk . Eten lekker. Op het overdekt terras heb je meer ruimte om te zitten.

Anja
Beoordeeld op: 08/02/2020
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten vlotte bediening niet lang moeten...

Lekker eten vlotte bediening niet lang moeten wachten super

Benny
Beoordeeld op: 05/02/2020

Lekker eten Hoeveelheid eten En super-bediening...

Lekker eten Hoeveelheid eten En super-bediening

Ivo
Beoordeeld op: 27/01/2020
Ivo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was prima in orde: bediening, eten zelf,...

Alles was prima in orde: bediening, eten zelf, ...

Daniel
Beoordeeld op: 26/01/2020
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke vlotte bediening. Het eten...

Zeer vriendelijke vlotte bediening. Het eten was weer zeer lekker Er werd rekening gehouden met de kinderen.

Inge
Beoordeeld op: 25/01/2020
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en vlotte bediening. Prima kwalite...

Vriendelijke en vlotte bediening. Prima kwaliteit en ruime porties. Korte wachttijd.Na 15 min waren we aan het eten!

Dirk
Beoordeeld op: 21/01/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

reservatie werd gedaan met zitplaats in de...

reservatie werd gedaan met zitplaats in de zaal, plaats was echter op overdekt terras. Zeer veel passage naar binnen en buiten door de doeken/deuren? op dit terras, waardoor het koud en ongezellig was. Lang wachten op drank.

Anja
Beoordeeld op: 20/01/2020
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne bediening...

Fijne bediening

Ann
Beoordeeld op: 20/01/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit is ok...

Prijs kwaliteit is ok

laura
Beoordeeld op: 20/01/2020
laura beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super zoals altijd!...

Super zoals altijd!

datum score