Beoordelingen van Bar Louis

2320 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
2320 beoordelingen
datum score
Robin
Beoordeeld op: 17/06/2021
Robin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heerlijk gegeten. Super bediening, vriendelijk...

Heerlijk gegeten. Super bediening, vriendelijk en snel. Fijne ontspanning.

Margaux
Beoordeeld op: 17/06/2021
Margaux beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Zeer goede service, lekkere frietjes en mooie...

Zeer goede service, lekkere frietjes en mooie omgeving. Top. Dit adres ga ik zeker onthouden!

Leo
Beoordeeld op: 16/06/2021
Leo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was zeer goed!...

Eten was zeer goed!

goele
Beoordeeld op: 16/06/2021
goele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

perfect! lekker, vriendelijk...

perfect! lekker, vriendelijk

Lieve
Beoordeeld op: 16/06/2021
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten. Mooi terras en vriendelijke...

Lekker gegeten. Mooi terras en vriendelijke bediening. Wij kregen een gezellige tafel en vuurwerkje voor onze jarige dochter

Helma
Beoordeeld op: 16/06/2021
Helma beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Top restaurant met super bediening En natuurli...

Top restaurant met super bediening En natuurlijk het super lekker eten Heerlijk ons favoriete restaurant

Rudy
Beoordeeld op: 16/06/2021
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Topkwaliteit met zeer vriendelijke en attente...

Topkwaliteit met zeer vriendelijke en attente bediening.

Marie
Beoordeeld op: 16/06/2021
Marie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

De bediening was fantastisch, super vriendelijk...

De bediening was fantastisch, super vriendelijk en niets was te veel. Het eten lekker en kwalitatief. Bar Louis is daarnaast ook een heerlijke plek om te vertoeven.

Louise
Beoordeeld op: 16/06/2021
Louise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Keer op keer zeer tevreden! Vriendelijk persone...

Keer op keer zeer tevreden! Vriendelijk personeel en heel lekker eten :)

Elke
Beoordeeld op: 15/06/2021
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Reservatie om 21:00. Terwijl we nog aan’t eten...

Reservatie om 21:00. Terwijl we nog aan’t eten waren, werd het terras rond ons al opgebroken. Weg sfeer.

datum score