Beoordelingen van Bar Louis

2172 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
2172 beoordelingen
datum score
LYNN
Beoordeeld op: 21/10/2020
LYNN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon weg GEWELDIG!...

Gewoon weg GEWELDIG!

Corinne
Beoordeeld op: 18/10/2020
Corinne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten, zeer veilig ook ivm Corona...

Zeer lekker gegeten, zeer veilig ook ivm Corona, prima bediening en zeer attente eigenaren. Top !!!

Christel
Beoordeeld op: 18/10/2020
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het onthaal was hartelijk, de bediening vriende...

Het onthaal was hartelijk, de bediening vriendelijk en correct. We hebben genoten van de pasta van de chef!

Roos
Beoordeeld op: 18/10/2020
Roos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Steeds voor 100% .... naar mijn wens super...

Steeds voor 100% .... naar mijn wens super lekker , fantastische gastvrouw en top personeel en bediening..... Zal jullie weer heel erg missen

Lieve
Beoordeeld op: 18/10/2020
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ontvangst Bediening Kwaliteit eten...

Ontvangst Bediening Kwaliteit eten

Christien
Beoordeeld op: 17/10/2020
Christien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

goede bediening, lekker eten, corona safe!...

goede bediening, lekker eten, corona safe!

Carine
Beoordeeld op: 16/10/2020
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Super lekkere cocktail en heel lekker gegeten...

Super lekkere cocktail en heel lekker gegeten

Veerle
Beoordeeld op: 16/10/2020
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekkere gerechten. Vriendelijk onthaal,...

Heel lekkere gerechten. Vriendelijk onthaal, prima service.

katja
Beoordeeld op: 14/10/2020
katja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten en drinken, goede service in een...

Lekker eten en drinken, goede service in een mooi kader!

Emma
Beoordeeld op: 14/10/2020
Emma beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel goede service, super vriendelijk! Het...

Heel goede service, super vriendelijk! Het eten was geweldig lekker!

datum score