Beoordelingen van Brasserie Oud Leuven

23 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
23 beoordelingen
datum score
Ronny
Beoordeeld op: 01/01/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten. Vriendelijke bediening. Gezel...

Heel lekker eten. Vriendelijke bediening. Gezellige sfeer, aanrader om het nieuwe jaar te starten.

Anne C.
Beoordeeld op: 01/01/2019
Anne C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gebakken steak...

Zeer lekker gebakken steak

Christine
Beoordeeld op: 01/01/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijn dat dit restaurant zijn deuren opent op...

Fijn dat dit restaurant zijn deuren opent op 31 december en de gewone kaart aanbiedt. Goede prijs/kwaliteit van het eten en vriendelijke bediening.

rosamina t.
Beoordeeld op: 01/01/2019
rosamina t. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was het enige restaurant dat we online...

Het was het enige restaurant dat we online open vonden op oudejaarsavond. Gezellige gelegenheid en het eten was zeer lekker! Zeer vriendelijke bediening.

Jos
Beoordeeld op: 01/01/2019
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Good and pleasant service. Nice atmosphere...

Good and pleasant service. Nice atmosphere and good food.

Bets T.
Beoordeeld op: 26/12/2018
Bets T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne mensen! We voelden ons welkom en werden...

Fijne mensen! We voelden ons welkom en werden als gasten behandeld. Het eten was heerlijk, met zorg bereid. We hadden ruim de tijd om te genieten van het eten. De zaak was sfeervol ingericht. De rekening die we gepresenteerd kregen was prima goede kwaliteit prijs verhouding. Kortom als we weer in Leuven zijn gaan we er weer eten.

Marcel
Beoordeeld op: 13/10/2018

Wij hadden geboekt en de boeking werd aanvaard....

Wij hadden geboekt en de boeking werd aanvaard. Achteraf werd de boeking geannuleerd omdat een groep van 40 personen met meer mensen zou komen. Wij vinden dit niet zeer deontologisch

Armand S.
Beoordeeld op: 15/07/2018
Armand S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

goed eten voor een goede prijs...

goed eten voor een goede prijs

Chris
Beoordeeld op: 17/04/2018

Aanrader!

Lekker eten, prijs/kwaliteitsverhouding in orde, verzorgd, vriendelijke bediening, hapje vooraf, drankje van het huis, geen haast ... Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en parking vlakbij.

datum score