Keuken
Budget
Openingsuren
Nu gesloten Openingsuren
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.4 Gebaseerd op 8 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
8 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Bruno
Beoordeeld op: onbekend

de ossobucco was niet echt mals, werd opgediend...

de ossobucco was niet echt mals, werd opgediend met +/- 12 slierten spaghetti en met weinig saus. Direct een extra portie spaghetti bijbesteld, maar die is nooit tot op onze tafel geraakt. Toen men kwam afruimen en daar een opmerking werd over gemaakt, werd er heel sec op gereageerd met een 'excuseer' die niet gemeend was. 1minuut na het afruimen werd de rekening gebracht zonder dat wij erachter gevraagd hadden... dus nog een koffie of een dessertje werd ook niet meer aangeboden . Moesten wij zo snel als mogelijk buiten (vrijdagavond in juli dus veel activiteit in Leuven) om plaats te maken voor anderen ??? toen ik bij het afrekenen nogmaals mijn ongenoegen kenbaar maakte werd ik afgescheept met de boodschap : indien u pasta wilde eten, had u maar een pastaschotel moeten nemen, u heeft een vleesgerecht bestel !! In ieder geval : voor mij hoeft Pepenero niet meer , ik ken wel andere en veel betere Italiaanse restaurants in Leuven.

S
Beoordeeld op: onbekend

Lekker,maar...

Gelunched op het overdekt terras. Veel positieve punten: snelle bediening, korte wachttijd, verzorgd en lekker eten. Spijtig genoeg wel één negatief punt....bij het binnenkomen stond er al een koppel te wachten. Dus we gingen achter hen staan. Even later komen er twee bejaarde dames binnen waarvan één zich pal vóór het eerste koppel zette. Toen de dienster afkwam ,vroeg ze of ze iemand kon helpen, hierbij kijkend naar de bejaarde dame. Deze zei 'ja' waarop de dame van het koppel, die van Afrikaanse origine was, zei dat ze hier eigenlijk eerst stonden te wachten. De bejaarde dame zei dat dat niet uitmaakte, "er was plaats genoeg" en liep na een lachje te werpen naar de dienster, door. Die zei hier niets op. Hier ging volgens mij de dienster in fout door niet te reageren met een 'first come,first served' mentaliteit. Er was inderdaad plaats genoeg om te zitten. Maar er bestaat nog zoiets als elementaire beleefdheid. Tegenover iedereen.

ann
Beoordeeld op: onbekend

Vrijdagavond 19.30 gereserveerd Omdat we iets...

Vrijdagavond 19.30 gereserveerd Omdat we iets te vieren hadden gingen we voor een voorgerecht en hoofdgerecht. Voorgerecht werd vlug aan onze tafel gebracht en zag er smakelijk uit wat het ook was.Maar het hoofdgerecht liet een beetje op zich wachten. Wij zijn geduldige mensen maar als je na 1.45min wachten nog geen hoofdgerecht hebt gekregen terwijl de personen van de naaste tafel die een half uur later binnengekomen waren ondertussen hun voor en hoofdgerecht reeds verorberd hadden zijn we toch eens gaan vragen hoe het met onze gerechten zat. na nog eens 20min gewacht te hebben kregen we onze bestelling zonder verontschuldigingen voor het wachten. ipv lamsvlees rosé zoals gevraagd kreeg mijn man zijn vlees bleu gebakken.pizza deeg was ook niet goed doorbakken Schone zomeravond met veel volk maar blijkbaar loopt er in de keuken duidelijk iets fout!

Kevin
Beoordeeld op: onbekend

Fijne sfeer, sublieme keuken aanrader : saltim...

Fijne sfeer, sublieme keuken aanrader : saltimbocca a la romana

Nyssens
Beoordeeld op: onbekend

Bij verschillende bezoeken was ik steeds tevere...

Bij verschillende bezoeken was ik steeds tevereden met de schotels, de service en de sfeer; ook de prijs was een meevaller. Een tip: vergeet niet te reserveren.

Sofie
Beoordeeld op: onbekend

Aan te raden restaurant, vooral de gegrilde...

Aan te raden restaurant, vooral de gegrilde zeebaars met aardappelen in de schil en de gamba's met 3 sausjes zijn heel lekker!!! + je krijgt bij de rekening een glaasje amaretto van het huis! sofie

Elly
Beoordeeld op: onbekend

De moeite om tijdens de zomer op het terrasje...

De moeite om tijdens de zomer op het terrasje in de Muntstraat de trio di pasta uit te proberen! Gewoon al de zomerse gezellige sfeer die er hangt is geweldig. En de pasta elke keer weer anders, maar nooit onder de verwachtingen. Het interieur binnen is wel iets of wat ouderwets/klassiek.

Rob
Beoordeeld op: onbekend

Goede keuken. Matige prijzen....

Goede keuken. Matige prijzen.

Alle beoordelingen van dit restaurant