Lekkere pizza!...
Lekkere pizza!
Beste, dit is de 2e keer dat ik l'Artista bezoek en je hebt pas 2 slokken van je aperitief gedaan of ze zijn al daar met je schotel !! De laatste keer als ik met 3 collega's ben geweest werden we echt letterlijk en figuurlijk buiten gebonjourd. De garçon liet weten dat het sluit om 14u00 niettegenstaande op de site tot 14u30 staat. Hij liet me weten dat het bovendien al 15u00 was. Ik moet zeggen heel commercieel ! Bovenal was het eten slechts lauw ! Jullie zien me niet meer, er zijn genoeg andere restaurants in Mechelen. Groeten Gisele
Het eten was lekker. Het enige minpunt is wanneer je binnenkomt en aan tafel wil gaan zitten je direct gemeld wordt dat er met 2 shiften wordt gewerkt en je om 20u zeker weg moet zijn. In de week is het altijd al haasten en haasten. Als we gaan eten doen we dit graag zonder opgejaagd gevoel.
Heel vriendelijke bediening en heel lekker.
Zeer lekker gegeten, maar sfeer en gezelligheid ontbrak door extreme drukte en veel te hoge bezetting in het restaurant.
Hele vriendelijke bediening en super lekker eten! We komen hier zeker nog een keertje terug!
Welkome ontvangst. Vriendelijke sfeer en vlotte bediening. En super lekker eten!!
vlotte en correcte bediening, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, aangenaam kader,