Keuken
Fusion 
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondag, Maandag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.2 Gebaseerd op 7 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Ronny
Beoordeeld op: onbekend

Een ontdekking van formaat. Op het onverwachtte...

Een ontdekking van formaat. Op het onverwachtte in de week gaan eten. Prima bediening. Fijne sfeer. Onverwachtte combinaties op het bord, die keer op keer touche waren. Alles supervers. Een aanrader voor ieder die eens iets anders dan steak met friet wil eten.

frank
Beoordeeld op: onbekend

Enkel als Mechelaar gemakkelijk te vinden....

Enkel als Mechelaar gemakkelijk te vinden. Prachtige presentatie van hartelijke bereidingen die wel niet gratis zijn. Een aanwinst voor Mechelen.

Cindy
Beoordeeld op: onbekend

Fantastische avond gehad bij Frida & the Henri'...

Fantastische avond gehad bij Frida & the Henri's! Heerlijk gegeten in een stijlvolle retro sfeer. Als voorgerecht gekozen voor een salade met eekhoorntjesbrood met de 'vergeten'groente aardpeer. Lekker vers en krokant. Het hoofdgerecht was in de oven klaargemaakte kabeljauw met cantharellen en puree. Afgesloten met een verassende combinatie van gewonnen brood gewenteld in speculaas met een lepel lavendelijs, afgewerkt met blokjes appel en papaya. Zalige combinatie! Dit restaurant is een absolute aanrader voor wie houdt van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer. (222125)

Cindy
Beoordeeld op: onbekend

Fantastische avond gehad bij Frida & the Henri'...

Fantastische avond gehad bij Frida & the Henri's! Heerlijk gegeten in een stijlvolle retro sfeer. Als voorgerecht gekozen voor een salade met eekhoorntjesbrood met de 'vergeten'groente aardpeer. Lekker vers en krokant. Het hoofdgerecht was in de oven klaargemaakte kabeljauw met cantharellen en puree. Afgesloten met een verassende combinatie van gewonnen brood gewenteld in speculaas met een lepel lavendelijs, afgewerkt met blokjes appel en papaya. Zalige combinatie! Dit restaurant is een absolute aanrader voor wie houdt van een eerlijke keuken in een ongedwongen sfeer.

Hilde
Beoordeeld op: onbekend

Wij zijn er zaterdag gaan eten, met 5 personen....

Wij zijn er zaterdag gaan eten, met 5 personen. Het was een heerlijke en leuke avond! Zeer vriendelijke bediening, dat is toch veel waard. En het eten, mmm... We hebben het menu genomen aan 41 euro. Zalig voorgerecht met uien, het hoofdgerecht, de heilbot, was wat gewoner, maar het dessert was goddelijk!!! Merinques met kastanjepuree, overheerlijk! Wij gaan zeker nog eens terug...

Mark
Beoordeeld op: onbekend

Leuk restaurant dat de 'Gentse' fusion style...

Leuk restaurant dat de 'Gentse' fusion style op deftige manier naar Mechelen brengt . Zeer vers en degelijk eten. Bediening is goed. Een aanrader! Menu is zeer schappelijk en zelfs de goedkope wijn (20 eur) was zeer goed.

Jill
Beoordeeld op: onbekend

Na reeds enkele pogingen te hebben ondernomen...

Na reeds enkele pogingen te hebben ondernomen om te reserveren, zijn we op een doordeweekse donderdagavond gewoon binnengestapt bij Frida & de Henri's. De verwachtingen waren vrij hoog gespannen, maar helaas heeft het restaurant deze niet kunnen inlossen. De spaghettini met venusschelpjes was royaal en smaakte goed. De parelhoen met peterseliecrème en knolraappuree kon minder bekoren en bleek te "alledaags". Mijn partner is zelfs wat op zijn honger blijven zitten. Er werd uitgekeken naar het dessert, maar helaas kwam de ober na het afruimen van onze borden niet één keer meer langs. Terwijl het restaurant nu bijna leeg was werd ons geduld dusdanig op de proef gesteld dat we uiteindelijk om de rekening hebben gevraagd. Toch wel een afknapper dus en dat is erg spijtig. We twijfelen er niet aan dat men het allemaal wel goed bedoelde. De zaak is natuurlijk nog erg jong en wij hopen dat men bij Frida en de Henri's iets zal hebben aan deze strenge recensie en er rekening mee zal houden. Wij komen over enkele maanden nog eens terug om te evalueren.

Alle beoordelingen van dit restaurant