Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.8 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Karlien
Beoordeeld op: onbekend

Op zaterdag 04/02/06 dachten we lekker en gezel...

Op zaterdag 04/02/06 dachten we lekker en gezelllig te tafelen in de Mechelse Mangerie maar dit werd een redelijke teleurstelling. We hadden gereserveerd voor 2 personen bij de niet-rokers. En we kwamen terecht in het achterste gedeelte (dat ze volgens mij die avond gebombardeerd hadden tot niet-rokers ruimte omdat er een reservatie was met die expliciete vraag). Het achterste maar ook ongezellige gedeelte is eigenlijk de doorgang naar de keuken en de wc's maar ook een stapelplaats voor kinderstoelen, jassen, speelhoek, servietten en tafellakens... Akkoord, we werden niet gestoord door de sigarettenrook van andere klanten. We zaten dan ook moederziel alleen in dat ene gedeelte (echt ongezellig!). Het voorgerecht viel mee (kaas- en garnaalkroketten huisgemaakt) maar mocht iets warmer zijn. Voor het hoofdgerecht stond er voornamelijk vis op de kaart (maar 2 vleesgerechten waarvan 1 steak). Ik nam pasta met lotte (vis) en een pittig tomatensausje. De pasta was eigenlijk te gaar, de vis waren dikke stukken met vel én vet en heel taai. Teleurstelling alom dus. 't Schijnt dat hun mosselen heel goed zijn, maar wij gaan het er toch niet op wagen.

Frank
Beoordeeld op: onbekend

Leuk ingerichte en gezellige brasserie. Beperk...

Leuk ingerichte en gezellige brasserie. Beperkte kaart van kleine gerechten die eerder als snacks gezien diene te worden. Bord met sugesties waaruit een volledig menu gekozen kan worden. Uitstekende mosselen op veel verschillende wijzen; zelfs met blauwgeaderde kaas en spek. Zeer beperkte wijnkaart. Goede prijs kwaliteitverhouding en zeker en vast een aanraader voor de mosselliefhebber.

valérie
Beoordeeld op: onbekend

Alléchés par les suggestions de gibier, nous...

Alléchés par les suggestions de gibier, nous sommes rentrés dans cette brasserie grâce au sourire de la serveuse qui nous paraissait très sympathique. Nous n'avonspas été déçus; les plats étaient de très bonne qualité, à un prix raisonnable, presentation originale et service super sympa! Le cadre est plutôt style brasserie et les tables assez rapprochées mais nous avons passé un moment tellement agréable que nous n'y faisions plus attention. De complimenten aan de chef en aan de gezellige serveester!!

Harrie
Beoordeeld op: onbekend

Leuk restaurant menukaart wordt gepresenteerd...

Leuk restaurant menukaart wordt gepresenteerd op een schoolbord Liesbeth had fazant met witlof en ik een wokgerecht heerlijk pure smaak

Barbara
Beoordeeld op: onbekend

Een hele leuke taverne waar je echt rustig...

Een hele leuke taverne waar je echt rustig iets kan eten of drinken. Hier heb je echt een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Levensgenieter
Beoordeeld op: onbekend

Pas ontdekt en aangenaam verrast. Wij kozen...

Pas ontdekt en aangenaam verrast. Wij kozen voor mosselen... de lekkerste in jaren met een leuke puntzak lekkere frietjes. Het is fijn vertoeven op het terras dat uitkijkt op de vernieuwde grote markt. Comfortabele stoelen trouwens! Spijtig dat het interieur nogal ouderwets is. Wij worden in ieder geval zomergasten.

Alle beoordelingen van dit restaurant