We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag, Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.9 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Debbie
Beoordeeld op: onbekend
Debbie beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

een aanrader

Wij zijn hier al meerdere keren gaan eten, en hebben hier echt niets negatief over te zeggen. Superlekker vlees, je hebt hier zelfs bijna geen tanden voor nodig, zo mals is het. Iedere vakantie die wij in Middelkerke vertoeven, staat dit restaurant mee op onze planning. Moet je al eens een keertje wachten, ok dat kan, maar weet dan wel dat alles vers is. Wie dan toch enkel een zeer snelle bediening aanvaard, kan dan misschien beter naar een snack-/ hamburgerbar gaan maar de vraag is dan of de kwaliteit dan op hetzelfde niveau ligt. Voor ons niks anders dan lof over deze zaak.

placeholder
Karin
Beoordeeld op: onbekend

Uitzonderlijk lekker eens je het eten op tafel...

Uitzonderlijk lekker eens je het eten op tafel hebt maar waarom duurt ' t toch zooooooo lang als je van tevoren reserveerd hebt en er gevraagd wordt aan de telefoon hoeveel personen en welke schotel je neemt De tijd tussen aankomst en ' t gevraagde op tafel krijgen is echt wel absurd lang ,echt wel spijtig.

placeholder
Rik
Beoordeeld op: onbekend

al jaren onze favoriet voor fondue...

al jaren onze favoriet voor fondue

Krista
Beoordeeld op: onbekend

Ik ben het hier helemaal niet mee eens ! Wij...

Ik ben het hier helemaal niet mee eens ! Wij zijn heel correct en vriendelijk ontvangen geweest. Het restaurant zat bijna vol en toch moest niemand lang wachten. De bediening ging vlot. Er was meer dan voldoende ! Zullen er zeker nog eens langs gaan !

Marine
Beoordeeld op: onbekend

Echt niet aan te raden ! We hebben 2 uur moeten...

Echt niet aan te raden ! We hebben 2 uur moeten wachten op ons eten, en we hadden allebei fondue genomen... gewoon wat vlees in stukjes dus hé !!! en wanneer we vroegen wanneer het aan ons was, waren ze echt onaangenaam en zeiden dat er nog 3 tafels voor ons waren (dit na 1u30 al te hebben gewacht). Wanneer we eindelijk ons eten hadden en ik nog een aardappel durfde vragen, zeiden ze dat ik 20 min moest wacht omdat ze die noch moesten koken... dat in een restaurant waar het zo gezegd à volonté is !!!

franky
Beoordeeld op: onbekend

heel lekkere fondue , ik had de mix fondue...

heel lekkere fondue , ik had de mix fondue genomen de ribbetjes zijn ook om uw duimen en vingers af te likken hoor, zeker een aanrader , echt gezellig interieur

Alle beoordelingen van dit restaurant