Beoordelingen van 't Hoeveke

108 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
108 beoordelingen
datum score
Martin
Beoordeeld op: 06/03/2020
Martin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Reeds jaren dat wij hier langskomen en steeds...

Reeds jaren dat wij hier langskomen en steeds hartelijke ontvangst en lekker eten.

Pol
Beoordeeld op: 10/02/2020
Pol beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer tevreden: lekker en een vlotte bediening! ...

zeer tevreden: lekker en een vlotte bediening! De boekingen via internet worden evenwel niet doorgegeven aan de eigenaar, we mochten blij zijn nog een plaats te hebben. Hier zou 'tablebooker' toch iets moeten aan doen. Wat als je daar plots met zes staat en dan nog iets anders moet zoeken?

Maria
Beoordeeld op: 07/02/2020
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous avons été charmé à tout point de vue...

Nous avons été charmé à tout point de vue , plats excellent , super accueil beau cadre. J’y retournerais

Crijns
Beoordeeld op: 02/01/2020
Crijns beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Omdat jullie ons lieten reserveren en wij voor...

Omdat jullie ons lieten reserveren en wij voor een gesloten deur hebben gestaan, SCHANDE !

Patrick
Beoordeeld op: 28/12/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Plats bien préparés Produits frais Belle...

Plats bien préparés Produits frais Belle découverte A refaire

ghislain
Beoordeeld op: 12/12/2019
ghislain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekkere picon witte...

Vriendelijke bediening, lekkere picon witte wijn, dagmenu zeer aantrekkelijk.

Vanneste
Beoordeeld op: 08/12/2019
Vanneste beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker en gezellig...

Zeer lekker en gezellig

Dirk
Beoordeeld op: 01/12/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We zijn reeds meerdere malen in het Hoeveke...

We zijn reeds meerdere malen in het Hoeveke geweest en vinden het steeds lekker en vriendelijke doch ongedwongen sfeer en bediening.

Francis
Beoordeeld op: 23/11/2019
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Was zoalsverwacht...

Was zoalsverwacht

delmotte
Beoordeeld op: 21/11/2019
delmotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Reeds meerdere malen in 't hoeveke geweest,...

Reeds meerdere malen in 't hoeveke geweest, en elke keer op een correcte manier ontvangen en bediend. Eten is van meer dan behoorlijke kwaliteit.

datum score