Budget
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
In deze stijlvol ingerichte hoeve is het heerlijk proeven van een Frans-Belgische keuken voor een uitstekende prijs-kwaliteit! Zo kunt u hier dagelijks terecht voor een verzorgde dagschotel voor € 12.50 Ontdek ook onze seizoenscreaties op het suggestiebord.ELKE VRIJDAGAVOND : Ribbetjes à volonté €17€ (met brood of frietjes)

ELKE ZATERDAGMIDDAG : Palingfestijn €19€ (keuze uit 8 verschillende bereidingen verse paling met frietjes, kroketten, rijst of brood)

ELKE ZONDAGAVOND : Scampifestijn 15€€ (keuze uit 10 verschillende scampibereidingen met frietjes, kroketten, rijst of brood)Festijn is geen à volonté en deze aktie's zijn niet geldig op feestdagen


Vanaf nu, ook dagschotels

dinsdag: soep/ hoofdschotel/koffie :12.50
Woensdag: (Soep/Steak met sla en frietjes/Koffie : 12€.50

Donderdag: soep/hoofdschotel/koffie

Vrijdag: (soep/dag verse vis uit vismijn van Nieuwpoort/koffie : 12.50
Ook à la carte mogelijk - Reservatie gewenst!
Als het weer het toelaat is het bovendien dubbel genieten van al dit lekkers op het ruime en gezellige terras. Op zoek naar een geschikte locatie voor een familiefeest?
met speeltuin voor de kindjes


Vanaf deze zomer kan u gratis in de vernieuwde feestzaal van ’t Hoeveke terecht voor al uw gelegenheden. Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende informatie.Tot binnenkort!
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.2 Gebaseerd op 118 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
118 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze